Ekonomi

Yapı Kredi Bankası’ndan alışveriş desteği: 50 TL’lik harcamaya 25 TL para puan verilecek!

Yapı Kredi Bankası artan ürün fiyatlarına karşın yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan alışveriş harcamaları için geçerli olduğunu bildirdiği kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının yalnızca World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit kartlarını kapsadığı bildirildi. Banka, ilgili kartlar aracılığı ile yapılacak olan her 50 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 25 TL para puan hediyesi vereceğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 25 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyası, müşteri bazında değerlendirilmektedir. Bir müşterinin birden fazlar kartının olması daha fazla para puan kazanabileceği anlamını taşımamaktadır. Ayrıca kart ile verilen otomatik fatura ödeme talimatları para puan kazandırmamaktadır.

Yapı Kredi Bankası’nın ilgili 3 kartı aracılığı ile yapılacak olan alışverişler için düzenlemiş olduğu kampanyadan, yalnızca Yapı Kredi Bankası POS sistemi aracılığı ile yapılan alışveriş harcamaları yaralanabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası’nın Alışveriş Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 25 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyasından fayda sağlamak için herhangi bir katılım başvurusunun yapılmasına gerek yoktur. Banka, World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit kartları ile 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan tüm 50 TL ve üzeri alışverişleri, kampanya kapsamında değerlendirir.

Yapı Kredi Bankası’nın World Nakit Dijital ürününe Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden, World Nakit ve Play Nakit ürünlerine ise internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. World Nakit Dijital ürünü direkt olarak kullanıma hazırken, Play Nakit ve World Nakit kartlarının kullanılabilmesi için teslim adresine ulaşması gerekmektedir.