Ekonomi

Altınyıldız Classics müşterilerinin dikkatine: Uygulamayı indirin, yüzde 15’lik indirim hakkından yararlanın!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin gündelik hayatın birçok alanını direkt olarak etkilemesi, vatandaşların gıdadan tekstile birçok farklı alanda oluşan ihtiyaçlarını karşılama noktasında desteğe ihtiyaç duymalarına sebep oldu. Bu doğrultuda vatandaşların yanında yer aldığını bildiren Altınyıldız Classics, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurarak bu bildirisini destekledi. Firma, ilgili alışveriş kampanyasının ayrıntılarını resmi internet sitesi aracılığı ile paylaştı.

Altınyıldız Classics Alışveriş İndirimi Kampanyası 2022

Şık ve kaliteli giyimin adreslerinden birisi olan Altınyıldız Classics, yeni bir alışveriş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Artan tekstil ürünü fiyatlarına karşın müşterisinin yanında yer aldığını gözler önüne seren firma, ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Altınyıldız Classics tarafından düzenlenmiş olan alışveriş kampanyasına göre Shell Mobil uygulamasını indiren ve gerekli izinleri veren tüm müşterilere, 8 Mayıs tarihine kadar belirli kategorilerden yapılacak olan alışverişler için yüzde 15’lik indirim hakkının tanınacağı bilgisi kaydedildi.

Altınyıldız Classics Alışveriş İndirim Kampanyası Ayrıntıları

Altınyıldız Classics’in mevcut ve yeni Shell Mobil kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyası, yalnızca fiziki alışverişler için geçerlidir. Firmanın internet sitesinden yapılan alışverişler, smokin ve outlet kategorisinden yapılan alışverişler, kampanya kapsamında indirim kazanamazlar. Ayrıca söz konusu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemeyecek olup, bir müşteri sadece bir kereliğe mahsus olmak üzere yüzde 15’lik indirimden faydalanabilecektir.

Altınyıldız Classics Alışveriş İndirimi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Altınyıldız Classics’in mevcut ve yeni Shell Mobil kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, Shell Mobil uygulamasında yer alan “Tekliflerim” kısmından indirim kodu almaları gerekmektedir. Söz konusu indirimin Altınyıldız Classics Mağazalarına bildirilmesi, indirimin anında uygulanmasını sağlamaktadır.