Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar: 2023 seçimleri için bakın ne dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yeni açıklamalarda bulundu. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 seçimlerine ilişkin de konuştu.

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını ilgi ile takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerine ilişkin, “2023 seçimleri de hem ülkemizin AK Parti hükümetleri dönemindeki kazanımlarının muhasebesi hem de 2053 vizyonumuzun habercisi olarak tarihe nakşedilecektir.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

Yyeni araç ve yöntemlerle sürdürerek çalışmalarımızı 2023 Haziranı’na kadar sürdüreceğiz. 1 yıllık süreyi en güzel şekilde değerlendirerek 16’ncı zaferimize ulaşacağız.
2018 seçimler darbe teşebbüsü ve yeni yönetim anlayışıyla girdiğimiz imtihandı. 2023 seçimleri de hem ülkemizin AK Parti hükümetleri dönemindeki kazanımlarının muhasebesi hem de 2053 vizyonumuzun habercisi olarak tarihe nakşedilecektir.

Ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma sayesinde pek çok sınavı verdik. Milli iradenin üstünlüğünü tesis ettik. Ülkemizin geri kalmışlığını kaldıracak eser ve hizmetleri hayata geçirdik.

Bu seçim AK Parti için, Tayyip Erdoğan için değil, Türkiye için önemlidir. Türkiye’nin gelişmekte olan zincirini kırıp dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi 2023 seçimlerine bağlı.