Ekonomi

Halkbank, 150 kişinin istihdam edilmesine aracı olacak olan sınavına ilişkin bilgileri paylaştı! Halkbank personel alımı ilanı başvuru şartları neler?

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Halk Bankası, eksik kadrolarını tespit ederek ilana çıktı. Yayınladığı ilan ile birlikte yeni dönemde kadrosuna 150 yeni personeli dahil edeceğinin bilgisini vermiş olan Halk Bankası, ilana ilişkin diğer detayları kamuoyu ile paylaştı.

Halk Bankası’ndan Kamu İlanı!

Kamu kurumu olarak hizmet veren ve geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyaları ile müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Halk Bankası, bu sefer de yayınlamış olduğu personel alımı ilanı ile gündeme geldi. Banka, yeni gün itibari ile personel alımı ilanının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Halk Bankası, yayınlamış olduğu personel alımı ile birlikte 150 yeni personelin “bilgi teknolojileri uzman yardımcısı” pozisyonunda istihdam edileceğini açıkladı. Banka yönetimi söz konusu alımları genel bir sınav sonucunda alınan puanlara ve sonrasında gerçekleştirilecek olan mülakatlara göre yapacağını bildirdi.

Halk Bankası Uzman Yardımcısı İlanı Başvuru Şartları

Halk Bankası tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanının başvuru şartları şu şekilde belirlendi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından men edilmemiş olmak
  • Daha önce çalışmış olduğu kurumlardan disiplin cezası sebebi ile çıkartılmamış olmak ve bankalarda istihdam edilmeye engel teşkil edebilecek hukuksal bir soruna sahip olmamak
  • Affa uğramış dahi olsa yüz kızartıcı bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak
  • İlgili pozisyon için yapılmış olan görev tanımını sekteye uğratacak bir sağlık sorununa sahip olmamak
  • 29 yaşın altında olmak
  • Üniversitelerin 4 yıllık programlarından mezun olmuş olmak

Halk Bankası Uzman Yardımcısı İlanı Başvuru Detayları

Halka Bankası’nın 25 Haziran tarihinde düzenleyeceği sınava, 27 Mayıs tarihine kadar Halk Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapılmalıdır. Sınav giriş ücreti 150 TL olarak belirlenmiştir.