Magazin

Melis Sezen o sözler için ne dedi: Bir garip sütyen tartışması!

Kanal D dizisinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Seze’in giydiği elbise ile tartışma konusu oldu. Eski MHP’li vekil Ahmet Çakar katıldığı televizyon programında, sütyensiz kıyafet için kanunen suç yorumunda bulundu. O konuşmalar karşısında ise Melis Sezen’in ne dediği merak konusu oldu.

47. Altın Kelebek Ödülleri töreninde göğüs dekoltesi olan bir kıyafet tercih eden Melis Sezen, televizyon programın konusu oldu.


Katıldığı televizyon programında açıklamada bulunan Çakar, “Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan Melis Sezen’e destek

Birçok sosyal medya kullanıcısı söz konusu yorumlar karşısında Melis Sezen’in yanında yer aldı. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, “Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyorsunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…” ifadelerini kullandı.

Melis Sezen ne dedi?

Melis Sezen ise konu hakkında herhangi bir açıklamada yada paylaşımda bulunmadı.