Ekonomi

Nakde sıkışan tek maaşlı emekli vatandaşların dikkatine: Kamu kurumları hemen başvuranlara, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacak!

3 kamu bankası emekli müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetleri aracılığı ile karşılayacaklarını duyurdu.

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önemli kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik koşullar karşısında nakde sıkışan emekli müşterilerine, Emeklinin Artısı Kredisi hizmeti aracılığı ile nakit desteği vereceğini açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Banka, söz konusu kredi hizmetinden yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında 20 bin TL’lik destek almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 767,12 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Bu sene 68’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vakıfbank, kutlamalara emekli müşterilerini de dahil etmek amacı ile 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 125 bin TL olarak duyurdu.

Vakıfbank’ın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinden yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında 40 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.534,25 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Halk Bankası da yeni dönemde emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti aracılığı ile karşılayacağını duyurdu. Söz konusu hizmetinin üst limitini 100 bin TL olarak duyuran banka, yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında 25 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyeceği aylık taksit tutarını 958,90 TL olarak hesapladı.