Ekonomi

Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası ve Akbank’tan yeni müşterilerine çağrı: Banka üyeliğinizi tamamlayın eşsiz fırsatlardan faydalanın!

Yeni dönemde başlayan Rusya- Ukrayna savaşı ve yakın zamanda açıklanan FED faiz artırımı kararları kapsamında yukarı yönlü hareketleri hızlanan ekonomi piyasaları, gündelik hayat şartlarının giderek ağırlaşmasına sebep oldu. Vatandaşları geçim derdine düşüren olumsuz ekonomik gelişmeler, bankaları da harekete geçirdi.

Müşteri sayılarını arttırırken yeni müşterilerine destek de olmak isteyen bankalar, bankaya üyeliğini tamamlamış olan her yeni müşterinin faydalanabileceği çeşitli fırsatlar duyurmaya başladılar. Bu noktada Vakıfbank, Akbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan çağrılara göre yeni müşterilere hem geri ödemesiz nakit hizmetlerinin hem de diğer avantajlı fırsatlara sahip olan hizmetlerin sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank’tan Yeni Müşterilerine Hoş Geldin Faizi!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde yeni müşterileri için avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni müşterilerine “hoş geldin faizi” başlığı altında yüksek faiz getirisi garantisi veren banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank hoş geldin faizinin oranını yüzde 17,85 olarak belirledi. Birikimlerini TL cinsinden değerlendirmek isteyen yeni müşteriler için geçerli olan bu oranın, 1 milyon 500 bin TL’ye kadar açılacak olan vadeli mevduat hesaplarını kapsadığı bildirildi. Söz konusu hesabın vade aralığı ise 32- 105 gün olarak belirlendi.

Yapı Kredi Bankası’ndan Emeklilere Nakit Hizmeti!

Bünyesine yeni dahil olan emekli müşterilerine nakit hizmeti sunacağını açıklayan Yapı Kredi Bankası, söz konusu ödeme tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • Maaşı 1.500 TL’den düşük olanlara: 500 TL
  • Maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olanlara: 625 TL
  • Maaşı 2.500 TL’den yüksek olanlara: 750 TL

Arkadaşını Getirene Akbank’tan 250 TL’lik Destek!

Yeni müşterileri için kampanya düzenleyen bankalardan biri de Akbank oldu. Bank tarafından yapılan açıklamaya göre mobil uygulama aracılığı ile alınacak davet kodunu kullanarak yakınını banka bünyesine dahil eden Akbank’lılara 250 TL, toplamda 1000 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.