Ekonomi

İş Bankası resmen duyurdu: Akaryakıtın litre fiyatına 30 kuruş indirim yapılacak!

Bu sabah itibari ile duyurulmuş olan 1 TL 70 kuruşluk benzin zammı haberi, hali hazırda zamlı olarak satışa sunulan akaryakıt ürünlerinden ötürü cebi boşalan araç sahiplerini hayal kırıklığına uğrattı. Gün içerisinde mecburen araç sürmek ve dolayısı ile de akaryakıt harcaması yapmak zorunda olan sürücülere, Türkiye İş Bankası’ndan yüz güldüren kampanya haberi geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine, litrede 30 kuruşluk indirim fırsatı sunulacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Ülkemizin en köklü özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği her kampanyanın avantajlı fırsatlar içermesi sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Türkiye İş Bankası, son zamanlarda benzin ve motorine gelen yüksek oranlı zamlardan sonra müşterisini koruma altına aldı. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre ilgili Maximum özellikli kartlar aracılığı ile yapılan akaryakıt harcamalarına, indirim hakkının verileceği bildirildi.

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasına göre ay sonuna kadar Lukoil istasyonlarından yapılan motorin ve benzin harcamaları karşılığında, litre fiyatına 30 kuruşluk indirim yapılacağı bildirildi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasının geçerli olabilmesi için alışverişlerin 31 Mayıs tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Söz konusu kampanya kapsamında değerlendirilmeyen banka kartı ürünleri şu şekilde açıklanmıştır:

  • Ticari Kredi Kartı
  • MaxiPara Kart
  • Vadematik Kart
  • Aidatsız Kartlar

 Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası’nın hem kendi hem de Lukoil müşterileri için geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, Maximum Mobil uygulamasına giriş yapmaları ve ilgili harcamaları “Lukoil Doldur Geç Mobil Ödeme” sekmesi aracılığı ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir.