Ekonomi

CarrefourSA Market açıkladı: Ayçiçek yağı, beyaz peynir ve et alışverişlerine, 100 TL tutarında indirim yapılacak!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri sonucunda zamlanan market ürünleri, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı. Temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanan vatandaşlara, CarrefourSA Market’ten destek haberi geldi. Market tarafından yapılan açıklamaya göre harcama yapan vatandaşlara 100 TL’ye kadar hediye para faydası tanımlanacağı bildirildi.

CarrefourSA Market’ten Alışveriş İndirimi Kampanyası!

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen zincir marketlerinden birisi olan CarrefourSA Market, enflasyonun artışına bağlı olarak zamlanan market ürünlerine karşın müşterisinin yanında olduğunu duyurdu. Mevcut müşterilerini kaybetmek istemeyen aksine müşteri sayısını her geçen gün daha da arttırmak isteyen market, yeni bir alışveriş kampanyası düzenlediğini bildirdi.

CarrefourSA Market’in resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan alışveriş indirimi kampanyasına göre 29 Mayıs tarihine kadar 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş harcaması yapanlara 50 TL, 1000 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş harcaması yapanlara ise 100 TL tutarında çip para hediyesinin verileceği bildirildi.

CarrefourSA Market’in Alışveriş İndirimi Kampanyasının Ayrıntıları

CarrefourSA Market tarafından düzenlenmiş olan alışveriş indirimi kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Buna göre ilgili tarihe kadar yapılacak olan alışveriş harcamaları karşılığında hediye çip kazanmak isteyen müşterilerin, harcamalarını CarrefourSA kart aracılığı ile yapmaları gerektiği bilgisi kaydedildi.

CarrefourSA Market’in Alışveriş İndirimi Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

CarrefourSA Market tarafından düzenlenmiş olan alışveriş indirimi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, 29 Mayıs tarihine kadar kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Söz konusu kampanya katılım yöntemi ise SMS olarak belirlenmiştir. CarrefourSA Market kartına sahip olan ve markete kaydı bulunan telefon numaraları aracılığı ile KAZAN yazığı 4604’e kısa mesaj gönderen her vatandaş, kampanya kapsamında alışveriş harcaması yaparak, çip hediyesi kazanabilir.