Ekonomi

18 yaş üstü, işsiz vatandaşlara müjde: Gelir belgeniz olmasa dahi o 3 bankadan ihtiyaç kredisi hizmeti alabileceksiniz!

18 yaşını aşmış ancak çeşitli sebeplerden ötürü çalışamayan tüm vatandaşlara, Odeabank, TEB ve ING Bank’tan ihtiyaç kredisi müjdesi geldi.

Türkiye Ekonomi Bankası Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği kampanyaların ayrıcalıklı fırsatları sayesinde bankacılık sektöründe bir adım öne çıkarmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde gelir belgesine ihtiyaç duymadan kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

TEB tarafından duyurulmuş olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,33 olarak belirlendi. Bu veriler ile çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarı ise 444,20 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti

Yeni dönemde birçok farklı alanda hizmet vermeye devam eden ING Bank, bir yenilik daha yaparak gelir belgesine ihtiyaç duymadan ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını duyurdu. Banka, ilgili hizmetinin üst limitinin başvuru sahibinin bankacılık performansına göre belirleneceğini bildirdi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,39 olarak belirlendi. 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi ise 449 TL olarak hesaplandı.

Odeabank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti

Yeni dönemde gelir belgesine ihtiyaç duymadan ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bir banka da Odeabank oldu. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,51 olarak hesapladı. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 458,86 TL olarak hesaplandı.