Ekonomi

Yapı Kredi Bankası duyurdu HGS 31 Mayıs tarihine kadar 1 TL, geçişler ücretsiz!

Yapı Kredi Bankası artan köprü geçiş ücretlerine karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, iki ayrı kategori altında fayda sağlanabilecek olan kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası HGS’yi 1 TL’ye Düşürdü!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde düzenlemiş olduğu kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Artan akaryakıt fiyatlarına ve köprü geçiş ücretlerine karşın müşterisinin yanında olduğunu duyuran banka, söz konusu duyurusunu resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlamış olduğu HGS kampanyası ile destekledi.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni HGS kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar başvuran bütün vatandaşlara, normal fiyatı 70 TL olan HGS etiketlerinin 1 TL’den hizmete sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’ndan İndirimli Geçiş Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası geliştirmiş olduğu indirimli HGS kampanyasına olarak yeni bir kampanya daha düzenlediğini açıkladı. Banka, söz konusu yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan yeni kampanya duyurusuna göre 31 Temmuz tarihine kadar yapılan köprü geçişlerinde, geçiş ücretinin 4’te 1’inin, toplamda ise 50 TL’sinin banka müşterisine iade edileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’nın HGS ve Geçiş İndirimi Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılabilir?

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan 1 TL’lik HGS kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek veya bankanın internet bankacılığı ile mobil uygulamasını kullanarak HGS etiketine sahip olabilirler.

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan köprü geçiş indirimi kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşlar ise başvurularını bankanın SMS kanalı aracılığı ile yapmalılardır. Bankaya kayıtlı telefon numaraları aracılığı ile HGSODUL ve müşteri no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazan ve 4454’e kısa mesaj gönderen tüm müşteriler, indirimli geçiş kampanyasından yararlanabilirler.