Kamu

Kura ile personel alımı yapılacak: İlköğretim mezunları başvurabilecek!

Belediyeler personel eksiklerini gidermek için çeşitli ilanlar yayınlıyorlar. Çifteler Belediyesi de personel alım ilanı verdi. 17 Mayıs tarihinde yayınlanan ilana başvurular 23 Mayıs tarihine kadar devam edecek.
Eskişehir Çifteler Belediyesi temizlik görevlisi kadrosunda 14 personel alımı yapacak. Söz konusu alımlar için en az ilköğretim mezunları başvuruda bulunabilecekler.

Belediye tarafından verilen ilanda, başvuranlar arasından açık iş sayısının 4 katı oranında kura çekilişi yapılacağı bildirildi. Kurada ismi çıkan adaylar arasından yapılacak seçim ile mülakat yoluyla gerçekleştirilecek. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar 23 Mayıs tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İlana ilişkin diğer detaylar:

Sadece Çifteler ilçesinde ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.

İşin süresi 5 ay 29 gündür.

Başvuru yapanlar arasından açık iş sayısının 4 katı oranında kura çekilişi yapılacak olup sonuçlar https://www.cifteler.bel.tr/ adresinde ilan edilecektir. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların kura tarihinden sonra https://www.cifteler.bel.tr/ adresini takip etmeleri gerekmektedir. Talebe başvuru, açık iş sayısının 4 katından az olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır.
Kurada ismi çıkan adaylara mülakat yapılacak olup mülakat tarihleri ve diğer bilgiler https://www.cifteler.bel.tr/ sitesinde ilan edilecektir.

Kura Yeri: Çifteler Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonu
Kura Tarihi: 26 Mayıs 2022 Perşembe
Kura Saati: 14:00