Ekonomi

LC Waikiki Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

LC Waikiki, 1988 yılında Fransız asıllı üç ortak tarafından kurulan çoğunlukla giyim ürünleri satan bir mağaza zinciridir. Çok sayıda alt markası bulunan LC Waikiki uluslararası bir popülerliği sahiptir. LC Waikiki bayiliği alarak 34 yılı aşkın bir süredir kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri sağlayan şirketin bir parçası olabilirsiniz.

LC Waikiki Bayilik Şartları Nelerdir?

LC Waikiki bayiliği şartları şu şekildedir:

  • Açılacak olan LC Waikiki mağazalarının arasında belirli bir uzaklık bulunmalıdır. Yani aynı bölge içinde bulunan bir yere iki farklı LC Waikiki açmak mümkün değildir.
  • LC Wakiki bayiliği açmak isteyen kişinin franchising bedelini karşılayabilecek yeterli sermayesi bulunmalıdır. LC Waikiki franchise bedeli mağazanın büyüklüğü ve konumuna göre farklılık gösterir.
  • LC Wakiki bayiliği açmak isteyen kişinin hem personelle hem müşterilerle iyi iletişim becerilerine sahip olması gerekir.
  • Açılacak olan LC Waikiki mağazasının büyüklüğü en az 1000 metrekare genişlikte olmalıdır.
  • Açılacak olan LC Waikiki mağazasının insanların kolay ulaşacağı göz önünde bir yerde olmalıdır.
  • LC Wakiki bayiliği açmak isteyen kişinin marka değerine uygun bir müşteri hizmetleri sergilemesi gerekir.
  • LC Waikiki bayiliği almak isteyen kişinin mağaza yöneticiliği konusunda tecrübeli ve yetenekli olması gerekir.

2022 LC Waikiki Franchise Bedeli Ne Kadar?

LC Waikiki franchise bedeli 180 bin TL bin 250 bin TL arasında değişiklik gösterir. Bu değişikliğin en önemli sebebi açılmak istenen LC Waikiki mağazasının yeridir. Bununla beraber mağaza ile ilgili çeşitli harcamalar, personel ödemeleri, resmi giderler, kira ödemeleri ve diğer harcamalara göre değişir.

LC Waikiki Bayiliği Nasıl Alınır?

LC Waikiki bayiliği almak için internet sitesi üzerinden başvuru yapmak gerekir. LC Waikiki’nin bayilik vermesi çok nadir bir durumdur. Bu nedenle titiz bir şekilde başvuru yapmak gerekir. LC Waikiki bayiliğini yapmak için gerekli adımlar şu şekildedir:

  • LC Waikiki resmi internet sitesi olan lcwaikiki.com adresini internet tarayıcısı üzerinden aratın.
  • LC Waikiki’nin ana sayfasında yer alan “iletişim formu” butonuna tıklayın.
  • Bu kısımda yer alan konu başlıklarından ilgili olanı seçin.
  • Kişisel bilgilerinizden gerekli olan ad, soyadı, e-posta ve telefon bilgilerini girin. Daha sonra iletmek istediğiniz mesajı yazın.
  • Eğer göndermek istediğiniz çeşitli belgeler varsa “dosya yükle” butonuna tıklayın. Bilgisayarınızda kayıtlı olan belgelerden yüklemek istediklerinizi seçin.
  • İşlemlerinizi tamamladıktan sonra “gönder” butonuna tıklayın. Müşteri hizmetleri mesajınızı gördükten bir süre sonra dönüş sağlayacaktır.
  • Başvurunuzu iletmenin bir diğer yolu da Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkündür. Ana sayfada yer alan “Whatsapp Destek 444 4 529” butonuna tıklayın. Bağlantı sizi otomatik olarak uygulamaya yönlendirecektir. Buradan müşteri hizmetlerine talebinizi iletin ve gelen cevabı bekleyin.
  • Müşteri hizmetlerine ulaşmanın bir diğer yolu 444 4 529’u aramak da mümkündür. Telefonla ulaşıp bayilik alma isteğinizi iletin.

LC Waikiki’nin Kaç Tane Bayisi Var?

LC Waikiki bayi sayısı 46 ülkede toplam 954 adettir. Türkiye çapında ise 79 ilde toplam 400 LC Waikiki mağazası hizmet vermektedir.

LC Waikiki Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

LC Waikiki müşteri hizmetleri telefon numarası 444 4 529’dur. Bunun yanında internet sitesi üzerinden iletişim sağlamak mümkündür. Ana sayfada bulunan “Whatsapp Destek 444 4 529” butonuna tıklayarak uygulamadan müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkündür. Bunun yanında “iletişim formu” butonuna tıklayarak mesaj yollayarak iletişime geçebilirsiniz. İletişim sayfasından bilgilerinizi girerek mesajınızı yazın. Eğer eklemek istediğiniz dosya varsa onu da dahil edebilirsiniz.