EkonomiKamu

TeknoSA’dan alışveriş yapacaklar dikkat: 150 TL verilecek!

Vakıfbank resmi internet üzerinden açıklamada bulundu. Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre Worldcard ile 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında www.teknosa.com üzerinden tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 150 TL Worldpuan hediye edileceği açıklandı.

150 TL WORLDPUAN VERİLECEK

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalar da kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 150 TL Worldpuan kazanabilir.
BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, mail order, temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kazanılan puanlar e-ticaret alışverişlerinde kullanılamayacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 4 Haziran 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 3 Temmuz 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 4 Temmuz 2022 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya sadece online alışverişler için geçerli olup, Teknosa mağazaları kampanya kapsamı dışındadır.
Kampanya kapsamında ürün ayırımı bulunmamaktadır.
Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.
VakıfBank ve Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.