Ekonomi

Alternatif Bank kartı olanlar dikkat: O istasyonlardan yapacağınız benzin, motorin ve otogaz alışverişleri 40 TL indirimli olacak!

24 Şubat tarihinde resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, brent petrolün varil fiyatının katlanmasına sebep oldu. Bu durum ise ülke sınırlarımız içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerinin zamlanmasına yol açtı. Bu noktada devreye giren Alternatif Bank, Shell istasyonları ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini ve bu kapsamda ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine akaryakıt harcamaları karşılığında 40 TL tutarında hediye para ödülü vereceğini bildirdi.

Alternatif Bank Akaryakıt Kampanyası 2022

Mevduat hesabının getiri oranları ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başarmış olan Alternatif Bank, bu kez de son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen akaryakıt fiyatlarına karşın yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Alternatif Bank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan yeni akaryakıt kampanyasına göre 30 Haziran tarihine kadar kampanyaya başvuru yapan ve Shell istasyonlarından 4 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz harcaması yapan tüm müşterilere, 40 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Alternatif Bank Akaryakıt Kampanyası Koşulları

Alternatif Bank tarafından geliştirilmiş olan 40 TL hediye para kazanımlı akaryakıt kampanyasının detaylarına göre 30 Haziran tarihine kadar geçerliliği olan kampanyaya katılımın yapılmasından sonra ilgili akaryakıt ve otogaz harcamalarının 7 Temmuz- 7 Ağustos tarihleri arasında hesaplardan çekilmiş olması gerekmektedir. Bu tarih aralığında gerekli akaryakıt harcamalarını yapmış olan müşteriler, kampanya bitiminde 40 TL’lik hediye para kazanımlarına kavuşacaklardır.

Alternatif Bank Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

Alternatif Bank’ın Shell ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde duyurulmuş olan 40 TL hediye para kazanımlı akaryakıt alışverişi kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların 30 Haziran tarihine kadar bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile SHELL yazmaları ve 4055’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.