Ekonomi

ING Bank kartı olan sürücüler dikkat: 500 TL’lik akaryakıt indiriminiz, hesabınıza geçmek için onayınızı bekliyor! Yarın son gün!

ING Bank, Petrol Ofisi ile iş birliği yaptığını duyurarak 500 TL indirim kazanımlı yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası 2022

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve genel olarak düzenlediği kredi kampanyaları ile adından söz ettiren ING Bank, bu kez de artan akaryakıt fiyatlarına karşı sessiz kalmayışı ile gündeme gelmeyi başardı. Banka, Petrol Ofisi ile iş birliği yaptığını ilan ederek, ilgili kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Haziran tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan ve kampanya kapsamında 12 ay boyunca her ay 500 TL’lik akaryakıt veya otogaz harcaması yapacağının sözünü veren tüm müşterilere, 500 TL tutarında para hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Koşulları

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan Petrol Ofisi akaryakıt kampanyasından 500 TL’lik fayda sağlamak isteyen vatandaşların, akaryakıt harcamalarını Petrol Ofisi’nin mobil uygulaması içerisinde yer alan “Öde- Geç” ekranından, online olarak yapılması gerekmektedir. Söz konusu harcamaların yapılmasından sonra ise ilgili katılımcının hesabına “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması eşliğinde 500 TL’lik fayda tanımlanacaktır.

ING Bank, ilgili kampanyanın 12 aylık süresini tamamlamayan ve sözünde durmayan müşterilerinin hesaplarına, eksik olan aylara karşılık gelen tutarı borç olarak yansıtacaktır.

ING Bank Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan Petrol Ofisi akaryakıt kampanyasından 500 TL’lik fayda sağlamak isteyen vatandaşların, ING Bank’ın mobil uygulamasında yer alan akaryakıt kampanyasına onay vermeleri gerekmektedir. Onayın bankanın kabulünden geçmesinin ardından Petrol Ofisi uygulaması içerisinde yer alan “Öde Geç” ekranından, akaryakıt harcamalarının yapılacağı kredi kartının kaydedilmesi ve harcamaların o ekran aracılığı ile yapılması gerekmektedir.