Kamu

36 Yaşından gün almayanlar dikkat: Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru alacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru kadrosunda alım yapmak için ilan verdi. 30 Mayıs tarihinde yayınlanan ilana başvurular bugün bitiyor.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kocaeli Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi personel alımı yapılacak. Bu kapsamda verilen ilanda alımların büro memuru kadrosunda yapılacağı bildirildi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana sadece “Eski Hükümlü” veya “TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)” olanların başvurabileceği açıklandı. Başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu olması gerekiyor. Şartları sağlayan adaylar bugün içinde İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilirler.

ARANILAN DİĞER ŞARTLAR:

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen eski hükümlü belgesine veya aynı maddenin birinci fıkrasının (ğ) bendinde belirtilen terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumunu belgelendirmek.

Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

MS Office programlarını bilmek.

Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak.

İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, muaf veya erteletmiş olmak. (Sözlü sınava girmeye hak kazanan erkek adaylardan askerlik durum belgesi istenecektir.)