Ekonomi

Yapı Kredi Bankası duyurdu: Fatura takibinize 100 TL hediye!

Yapı Kredi Bankası, yeni ayın ilk hediye para kazanımlı kampanyasını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’ndan Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası!

Türkiye’nin en güvenilir bankalarından birisi olarak gösterilen Yapı Kredi Bankası, 10 Haziran tarihine kadar geçerli olan yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruya göre söz konusu kampanyadan yalnızca mevcut müşterilerin yararlanabilecekleri bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sayfasından yayınlanan kampanya haberine göre otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere, 100 TL’ye kadar hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan 100 TL hediye para kazanımlı otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası, yalnızca bireysel World Kart kullanıcıları için geçerlidir. Söz konusu kampanyanın aktif kalabilmesi için fatura talimatlarının en az 6 ay devam etmesi gerekmektedir. Kazanılan hediye paralar 18 Temmuz tarihinde asıl kart hesabına yansıtılacaktır.

Yapı Kredi Bankası, otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasında kazanılabilecek olan hediye para tutarlarını, şu şekilde belirlemiştir:

  • HGS veya bir otomatik fatura ödeme talimatına: 10 TL
  • 2 otomatik fatura ödeme talimatına: 25 TL
  • 3 otomatik fatura ödeme talimatına: 45 TL
  • 4 otomatik fatura ödeme talimatına: 70 TL
  • 5 otomatik fatura ödeme talimatına: 100 TL

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan 100 TL hediye para kazanımlı otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasından faydalanabilmek için bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numarası aracılığı ile TALIMAT yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasını yazıp, 4470’e kısa SMS göndermek gerekmektedir. SMSN kabulünün ardından kampanya katılım süreci başlamış olacaktır.