Magazin

İzleyici güçlü kadınları televizyon ekranlarında görmek istemedi: Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final bölümü yayınlandı!

Bu sezonun başında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Sumru Yavrucu, Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Gökçe Bahadır gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bir süredir vermiş olduğu reyting savaşını geçtiğimiz hafta resmen kaybetti.

Yayınlandığı günden bu yana belirli bir kesim tarafından oldukça sevilen ancak kadınların daima daha ezik duruşlu, arka planda kaldığı dizileri takip eden kitle tarafından bir türlü kabul görmeyen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, avukat bir annenin avukat olan kızları ile olan hayatını ele alıyordu. Sağlam duruşlu, meslek sahibi, özgüvenli ve kimseye bağımlı olmadan bir hayat süren güçlü kadınların hayat hikayesini anlatan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, sezonun başından bu yana reyting oranlarına karşı bir mücadele vermeye çalıştı.

Her an final yapabilir gözü ile bakılan ve düşük olan reytinglere rağmen senaristinden oyuncularına, kamera arkasından diğer yapım ekibine kadar dizinin devam etmesi için emek veren onca insana rağmen dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Final Yaptı!

Yeri geldiğinde bir dram dizisi, yeri geldiğinde ise bir komedi dizisine dönüşen ve oyuncuların çok yönlü performansları ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, hemen hemen her dizinin ya da her televizyon yapının korkulu rüyası olan reyting oranlarına yenik düştü. Güçlü kadınlar ve onların hayatlarına dair olayları ele alan dizi, sezon başından bu yana vermiş olduğu reyting mücadelesini kaybederek, salı günü ekranlara veda etti.

Dizinin Oyuncu Kadrosu Takdir Gördü!

Günümüzde daha çok erkek oyuncuların ön planda olduğu yapımlar televizyon ekranlarına konuk olurken, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kadınların ön planda olması, Türk kadınını güçlü görmek isteyen kitle tarafından oldukça takdir edildi.

Sosyal Medya Kullanıcılarından Eleştiri!

Dizinin ekranlara veda etmesinin ardından sosyal medya ikiye bölündü. Bir kesim “zaten izlenmiyordu” yorumlarında bulunurken, diğer kesim ise kadın cinayetlerinin ayyuka çıktığı şu dönem içerisinde güçlü kadınların güçlü duruşlarının ele alındığı, güven aşılayan bir dizinin ekranlara veda etmesinin oldukça yanlış olduğunu savundu.