Magazin

Kimler Geldi Kimler Geçti Ama O Hep Kaldı! Bir Zamanlar Çukurova’yı Terk Etmeyen Tek İsim Oldu!

ATV ekranlarında 4 sezondur izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova, yayına ilk başladığı andan beri en sevilen ve en çok takip edilen dönem dizilerinden birisi oldu. 4 senedir her sezon yayınlanan dizinin, ele aldığı konu kadar usta oyuncu kadrosu da en beğenilen yapımlardan birisi olmasına neden oldu.

Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı yapım birkaç hafta sonra ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 4 sezondur nefes kesen bölümleri izleyici ile buluşan dizide, çok ünlü isimlerin performansları da çok konuşulmuştu. Dizinin oyuncu kadrosu, adeta yıldızlar geçidi gibiydi.

Yıldızlar Tek Tek Diziden Ayrıldı

Yayınlandığı ilk sezon afişinde, birbirinden ünlü 4 oyuncu yer alıyordu. 4 sezon devam eden bu diziyi yalnızca bir oyuncu tamamlayabildi. Bir Zamanlar Çukurova’dan kimlerin veda ettiğine bakanlar, kimler gelmiş kimler geçmiş dedi.

Bir Zamanlar Çukurova’dan ilk ayrılan isim ünlü tiyatrocu Vahide Perçin oldu. Dizi 2018 yılında yayınlamaya başladığında başrol olarak açıklanan dört isimden biri usta oyuncu Vahide Perçin olmuştu. Ünlü oyuncu, ikinci sezonun ortalarına denk gelen 2020 yılının aralık ayında diziden ayrıldı.

Dizinin afişinde yer alan bir diğer başrol oyuncusu ise Uğur Güneş idi. Başarılı oyuncu diziden ayrılan ikinci isim oldu ve dizinin ikinci sezonunda, Vahide Perçin ayrıldıktan bir ay sonra diziye veda etti. Bu iki isim 4 sezon devam eden dizinin yalnızca iki buçuk senesinde yer aldılar.

Diziden ayrılan son isim ise Murat Ünalmış oldu. Başrol oyuncularından bir diğeri olan Murat Ünalmış, 3 sezonun ardından diziden ayrıldı. Dizide Murat Ünalmış’ın ayrılması ile boşalan yere başka bir karakter ile İbrahim Çelikkol getirildi.

Son Kalan İsim O Oldu!

Dizin başladığında 4 başrol oyuncusundan yalnızca bir tanesi diziyi tamamlayabildi. Hilal Altınbilek 4 sezon boyunca Züleyha karakterine can verdi ve izleyici tarafından büyük alkış topladı.