Magazin

Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine veda edeceği kesinleşti! Ünlü oyuncu Instagram hesabından veda pozları paylaştı!

Tam 5 sezondur hiç ara vermeden FOX TV ekranları vasıtası ile izleyicilerin evlerine konuk olan Yasak Elma dizisi, bunca seneye rağmen reyting listesinde ki liderliğini korumaya devam ediyor. Dizinin ilk başladığı günden bu yana pek çok usta ve genç oyuncuya kadrosunda yer veren yapımdan birçok kişi ayrılmış olmasına rağmen yerine yenileri geldi ve dizinin yeni bölümleri heyecan ile beklenmeye devam etti.

Hem komedi hem de entrika dolu sahneleri ile izleyiciyi 5 sezona rağmen ekranlara kilitlemeye devam eden Yasak Elma dizisinden, bu sezonda da birçok kişinin ayrılacağını bilgisi gündeme bomba gibi oturdu. Özellikle dizinin ilk sezonundan bu yana kadroda yer alan ve kötü bir karakteri canlandırıyor olmasına rağmen seyirci tarafından takdir görmeyi başaran Şevval Sam’ın diziden ayrılacak olması hem dizinin hem de şahsi olarak ünlü oyuncunun hayranlarının hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.

Şevval Sam dışında birçok ismin daha diziye veda edeceklerinin kulislerde dolaşmasının ardından, Berk Oktay’a ilişkin de bir veda iddiası geldi. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı görüntüler ile bu iddiaları doğruladı.

Berk Oktay’dan Veda Pozları!

Yer aldığı yapımlar ile olduğu kadar özel hayatı ile de magazin gündeminde kalmayı başaran ünlü oyuncu Berk Oktay, iki sezondur Yasak Elma dizisinde boy gösteriyordu. 13 Haziran tarihinde sezon finali yapmaya hazırlanan diziden ayrılacağı konuşulan Oktay, geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanmış olan sezon finali bölümünün ardında, oyuncu arkadaşları ile veda fotoğrafları çektirerek, Instagram hesabından paylaştı. Böylelikle Oktay’ın diziden ayrılacağı kesinleşmiş oldu.

Eda Ece Tam Gaz Devam!

5 yıldır Yasak Elma dizisinin başrolü olarak kadroda yer alan Eda Ece’nin, yeni sezonda da yapımda olacağı kesin bilgiler arasında yer alıyor.

Biran Damla Yılmaz Da Devam Edecek!

Daha önce yaptığı açıklamalar ile diziye devam edeceğinin sinyallerini veren Biran Damla Yılmaz’ın da 6’ıncı sezonda Yasak Elma dizisinde olacağı tahmin ediliyor.