Magazin

Seti İstanbul’a taşınma hazırlığında olan Teşkilat dizisinin yakışıklı oyuncusu, kestirdiği kısa saçları ile büyük beğeni topladı!

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından birisi olan Teşkilat isimli dizide 2 yıldır boy gösteren Çağlar Ertuğrul, dizinin sezon finaline girmesinin ardından soluğu İzmir’de aldı. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, dizinin tatile çıkmasının ardında yaptığı imaj değişikliği ile gündeme gelmeyi başardı.

Çağlar Ertuğrul’un yaptığı imaj değişikliği hayranları tarafından büyük bir beğeni ile karşılanmış olsa da bir kesim de değişikliğin ona yakışmadığını ifade etti. Sosyal medyayı ikiye bölen bu düşünceler, sonuçta tek bir görüş altında toplanmayı başardı.

Çağlar Ertuğrul’dan Yeni İmaj!

Başrollerini Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un paylaştığı Teşkilat isimli dizi, 2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. İzlenme oranları açısından olumlu bir grafiğe sahip olan dizide, Çağlar Ertuğrul’un yakışıklılığı da ön plana çıkmayı başarıyor.

Geçtiğimiz hafta dizinin sezon finalini çeken ve 2 aylık bir tatil arasına giren Çağlar Ertuğrul, soluğu İzmir’deki ailesinin yanında aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken ünlü oyuncu, kısacık kestirdiği saçları ve Hawaii tarzı gömleği ile beğeni topladı.

“Daha Uzun Olabilirdi!”

Çağlar Ertuğrul’un kısacık kestirmiş olduğu saçları, hayranlarını ikiye böldü. Bir kesim saçlarının bu boyunun çok yakıştığını savunurken, diğer kesim de biraz daha uzun bırakılabileceğini savundu.

Teşkilat Dizisinde Yeni Sezon Sürprizi!

2 sezondur Ankara’da çekilen Teşkilat dizisine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin eylül ayında başlayacak olan yeni çekimlerinin, İstanbul’da gerçekleştirileceği bilgisi gündeme geldi. Bu sayede oyuncuların İstanbul’daki yaşantıları çok daha az yorucu olacağa benziyor. Heyecanlı bir sezon finali yapan dizinin, yeni sezonunda yaşanacak olan gelişmeler şimdiden merak konusu oldu.