EkonomiKamu

0-18 yaş aralığında çocuğu olanlar dikkat: Halkbank’a gelin!

Halkbank internet sitesi üzerinden kumbara hesabı ile ilgili açıklamada bulunarak 0-18 yaş aralığında çocuğu olan vatandaşlara açıklamada bulundu. Halkbank’tan alınan bilgilere göre Kumbara Hesabına sahip 0-18 yaş arası çocuklarımız; tasarruf alışkanlıklarını artıracak, yatırımın önemini bugünden öğrenecek ve geleceğe güvenle adım atacaklar açıklaması yapıldı. Peki kumbara hesabı nedir? İşte detaylar

Kumbara Hesabı Nedir?

0-18 yaş aralığındaki, velisi ya da vasisi olduğunuz çocuğunuz adına en yakın Halkbank şubesine gelerek açabileceğiniz bir Kumbara Hesabıdır.
Kumbara Hesabı bir vadesiz mevduat hesabıdır ve sıfır bakiye ile açabilirsiniz. Vadeli hesap açma prosedürleri ile istediğiniz zaman bir vadeli hesaba dönüştürebilirsiniz.
Şubelerimize getirdiğiniz kumbaralar gişe yetkilisi tarafından açılarak, birikimleriniz vadesiz Kumbara Hesabına yatırılır. Kumbaralarını getiren çocuklarımıza, özel olarak tasarlanmış yeni masal kahramanlarının kumbarası ile puzzle hediye edilecektir.
Çocuklarımız için özel tasarladığımız Keloğlan, Hacivat-Karagöz ve Nasreddin Hoca kumbaralarımızdan birini seçebilir, kahramanların hikâyelerini kumbaralar üzerindeki QR kodu okutarak, www.halkbankcocukkumbarasi.com adresinden, çocuğunuzla birlikte dinleyebilirsiniz.

Eğlenceli ve interaktif içeriğiyle, çocuklarımıza birikim yapmanın önemini ve yöntemini öğretirken, doğayı ve patili dostlarımızı da unutmayan Halkbankcocukkumbarasi platformu ile şimdi tanışın! Çocuklarımız ile birlikte Halkbank Şubelerinde buluşalım…

Halkbank’tan çocuklarımıza karne hediyesi. Tasarruf küçük yaşlarda kazandırılan en iyi alışkanlıktır. Karnesini getiren küçüklerimiz Keloğlan, Karagöz-Hacivat ve Nasreddin Hoca kumbaralarından birini alabilecek, bu kahramanların hikayelerini kumbaraların üzerindeki QR kodu okutarak www.halkbankcocukkumbarasi.com adresinden dinleyebileceklerdir.