Magazin

Güzel Oyuncunun Yıldızı Sosyal Medyada da Parladı! Bikinili Pozları Milyonlarca Beğeni Aldı!

Sen Çal Kapımı adlı dizide yıldızını iyice parlatan Hande Erçel, dizinin 85 farklı ülkede yayınlanmasının ardında ününü sınır dışına taşıdı. Genç oyuncunun kariyerinde gözle görülür bir sıçrama yaşandı.

Sen Çal Kapımı’nın pek çok ülkede hala yayında olması Hande Erçel’in ününün kıtalararası bir boyuta gelmesine neden oldu. Güzel oyuncunun sosyal medya platformlarındaki takipçi sayısında ciddi artışlar yaşandı.

Bikinili Pozlarını Paylaştı

Yapımcıların kapısını en çok çaldığı oyuncuların başında gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Elle Dergisi için kameraların karşısına geçti. Verdiği bikinili pozları Instagram hesabından paylaşan Erçel, kısa sürede büyük beğeni topladı.

28 Milyon Takipçisi Var

Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Hande Erçel, Instagram isimli platformda oldukça çok sayıda takipçiye sahip. Sen Çal Kapımı isimli dizinin 85 farklı ülkede yayına girmesinin ardından Instagram takipçi sayısında ciddi artışlar meydana gelen Hande Erçel, 28 milyondan daha fazla takipçiye sahip.

Dergi çekimleri için bikinili pozlar veren Hande Erçel, bu pozları daha sonra kişisel Instagram hesabından 28 milyon takipçisi ile paylaştı. Hande Erçel’in verdiği pozlar, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Kısa Sürede 2 Milyon Beğeniye Yaklaştı

Elle Dergisi için verdiği pozları takipçileri ile paylaşan Hande Erçel, bu gönderisi ile çok kısa sürede 2 milyona yakın beğeni aldı. Takipçileri ve sevenleri, Hande Erçel’in bikini pozlarını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Güzel oyuncunun paylaştığı gönderiye eski rol arkadaşları da yorumlar yaptı. Sen Çal Kapımı dizisinden rol arkadaşı olan Melise Döngel ile birlikte dizide kızını oynayan Maya Başol da birbirinden güzel yorumlar yaptılar.