Magazin

Dizi, gerçek hayata taşındı! Üç Kız Kardeş’in başarılı oyuncuları aşk yaşadıklarını duyurdu!

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon itibari ile izleyicisi ile buluştu. Çekimlerine Ayvalık’ta başlanan dizi, kısa süre içerisinde seyirci tarafından kabul gördü. Hatta öyle ki geçtiğimiz günlerde final yapan Masumlar Apartmanı dizisini dahi tahtından ederek, reytinglerde birinci sıraya yerleşmeyi başardı. Aile ilişkilerine ve kardeşlik bağlarına değinen hem dramı hem de sıcak ilişkileri içerisinde barındıran Üç Kız Kardeşi, konusu ile olduğu kadar oyuncuların performansları ile de gündemde ki yerini korumaya devam ediyor.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Üç Kız Kardeş dizisi, yeni hafta itibari ile konusu, kadrosu veya başka dizi özellikleri ile değil, dizinin oyuncularının özel hayatları ile de gündeme geldi. Dizinin kadrosunda yer alan ve birbirlerinden farklı karakterlere hayat veren oyuncuların, aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Oyuncudan Aşk İtiraflı Paylaşım!

Üç Kız Kardeş dizisinin kötü karakterlerinden birisi olan Mine’ye hayat veren Nazlı Senem Ünal, geçtiğimiz günlerde hem dizinin takipçilerini hem de kendi takipçilerini sevindiren bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından rol arkadaşı Demircan Kaçel ile fotoğrafını paylaşan Nazlı Senem Ünal, fotoğrafın altına “ve bir de aşk oldu” notunu düştü.

Beğeni ve Yorum Yağdı!

Nazlı Senem Ünsal’ın dizide Mesut karakterine hayat veren rol arkadaşı Demircan Kaçel ile aşk yaşadığını itiraf ettiği fotoğraf paylaşımının altına, dakikalar içerisinde binlerce yorum ve beğeni yağdı. Aynı dizide rol aldıkları İclal Aydın ve diğer isimler de fotoğraf paylaşımının altına nazar boncuğu emojileri ile yorum yaptı.

Sezon Finali Yaklaştı!

Üç Kız Kardeş dizisi, yaz tatiline girmeye hazırlanırken oyuncu çiftin beraber bir tatil planlayacakları tahmin ediliyor.