Magazin

Fenomen karakter Yıldız, 6’ıncı sezonuna hazırlanmak üzere dinlenmeye çekildi! Yasak Elma dizisinin akıbeti ne olacak? Diziye kimler veda edecek?

Tam 5 yıl önce yayın hayatına başlayan ve ilk bölümünden, yayınlanan son bölümüne kadar izleyicinin gönlünde taht kurmayı başaran FOX TV dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz günlerde sezon finali bölümünün çekimini tamamladı. 13 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümü ile bir sezonu daha kapatacak olan Yasak Elma dizisi, izleyiciler tarafından heyecan ile takip ediliyor.

Fenomen karakterleri, dizi kadrosuna dahil olan ve ayrılan oyuncuları ve daha pek çok detayı ile ekranların fenomen hale gelen dizilerinden olan Yasak Elma dizisi, 146’ın bölümünde sezona veda edecek. Sezon finali ile olduğu kadar yeni sezonda kadrosunda yer alacak olan isimler ile de gündemden düşmeyen fenomen dizi, takipçilerinde merak uyandırmaya devam ediyor.

Eda Ece’den Paylaşım Geldi!

Dizinin ilk bölümünden beri kadroda yer alan ve “Yıldız” karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde çekilen sezon finali bölümünün ardından Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ayna önünde verdiği pozun altına “5’inci sezonu da devirdin be Yıldızım” notunu düşen Eda Ece, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

“Bol Bol Dinlen!”

Eda Ece’nin paylaşımına, dakikalar içerisinde binlerce yorum ve beğeni yağdı. Hem Yıldız’ı hem de Eda Ece’yi seven takipçileri, ünlü oyuncuya “bol bol dinlen” mesajları gönderdi.

Diziye Kimler Veda Edecek?

Yasak Elma dizisinden bu zaman kadar onlarca ünlü oyuncu geldi, geçti. Son olarak 2 sezondur dizi kadrosunda yer alan yakışıklı oyuncu Berk Oktay’ın yeni sezonda olmayacağı kesinleşmişken, 5 sezondur “Ender” karakterine hayat veren Şevval Sam’ın dizinin yeni sezonunda olup olmayacağı gizemini korumaya devam ediyor.