Genel

Kötülüğün Vücut Bulmuş Hali Ekranlara Geldi! İzleyenlere Sinirden Saçını Başını Yoldurttu! Bu Kadarına da Pes Dedirtti!

Dünyanın en gözde dizi ve film izleme platformlarının başında gelen Netflix, yeni dizisi ile Kuş Uçuşu ’nu izleyicilerin beğenisine sundu. Uzun zamandır beklenen dizi beklendiğine değdi ve geniş çapta yankı uyandırdı. Çarpıcı hikayesi ve başrol oyuncularının performansı dizinin ayakta alkışlanmasına neden oldu. Özellikle kadın başrol oyuncuları Birce Akalay ve Miray Daner’in gösterdiği performans büyük beğeni topladı.

Kuş Uçuşu Gündeme Bomba Gibi Düştü

Senaryosu Meriç Acemi’nin kaleminden çıkan yapım, sekiz bölüm olarak Netflix ekranlarında seyirci ile buluştu. İzleyenleri için çeken hikayesi ve üstün oyunculuk performansları, Kuş Uçuşu’nun seyirciden tam not almasına neden oldu. Şimdiden geniş kitleleri etkisi altına alan dizi sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer aldı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizi, klasikleşmiş Türk dizilerinden başka bir perspektif ile ekranlara taşındı. Konu olarak çok beğenilen dizi, kariyerinin zirvesinde yer alan başarılı bir kadın gazeteci ile kısa yoldan şan, şöhret ve para peşinden koşan hırslı bir kızın hikayelerinin kesişmesini anlatıyor.

Oyunculuk Performansları İzleyenleri Büyüledi

Dizinin özgün ve ilgi çekici konusunun yanı sıra kadroda yer alan oyuncuların üstün performansı da bu kadar çok beğenilmesinin nedenlerinden oldu. Özellikle başrollerde yer alan Birce Akalay ile Miray Daner’in göstermiş olduğu performans sosyal medya platformlarında çok konuşuldu.

Birce Akalay çok ünlü ve tecrübeli gazateci Lale’yi canlandırırken, Miray Daner ise Lale’nin en büyük hayranlarından olan ve kısa sürede ün ve para kazanmak isteyen Aslı isminde genç bir kızı canlandırıyor.

Aslı Karakteri Sosyal Medyayı Çıldırttı

Sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında ise Miray Daner’in canlandırdığı Aslı karakteri yer aldı. Lale’yi kariyerinden ederek hayatı boyunca kazandığı her şeyi eline geçirmek isteyen Aslı, dizi boyunca kötülükte sınır tanımıyor. Aslı’nın hırstan gözü gör olmuş bir şekilde etrafına yaptıkları, izleyicilerin ekran başında küplere binmesine neden oldu.