GündemKamu

Evlenirken beyaz eşya alışverişi yapacaklar dikkat: Duyuru yapıldı!

Vakıfbank internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre Worldcard ile 30 Haziran 2022 tarihleri arasında beyaz eşya sektöründe World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Worldpuan hediye edileceği açıklandı.

DUYURU YAPILDI

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ‘’BEYAZ” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Chippin Arçelik ve Chippin Beko işlemleri kampanyaya dahildir.

Kampanyaya elektronik beyaz eşya sektöründe yapacağınız peşin veya taksitli alışverişler dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 5 Temmuz 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır.

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 5 Ağustos 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Ağustos 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, telekomünikasyon ve doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışı, çok katlı mağaza, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.