Magazin

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, güzelliği ile Paris’i salladı! Sarıkaya’nın ülke sınırlarını aşması büyük takdir topladı!

Rol aldığı reklam, dizi ve film projeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve uzun yıllardır kameraların önünde boy göstermeye devam eden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir marka ile yaptığı iş birliği çerçevesinde katılmış olduğu Paris davetinde takdirleri topladı. Güzelliği ile büyüleyen Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de dakikalar içerisinde binlerce övgü dolu mesaja şahitlik etti.

Serenay Sarıkaya’dan Başarı Üstüne Başarı!

2021 yılının haziran ayında dünyaca ünlü mücevher markası Bvlgari’nin Türkiye elçisi olan Serenay Sarıkaya, o dönem içerisinde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Marka ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında bir senedir projeden projeye koşan ve davetlerde takıları ile boy gösteren Sarıkaya, güzelliği ve başarısı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Elle Style Awards gecesinde tepeden tırnağa pembe kıyafeti ve markaya ait takıları ile pozlar veren ünlü oyuncu, basında kendinden söz ettirmeyi de başarmıştı.

Paris’te Türk Oyuncu!

Bvlgari’nin Paris’te düzenlediği bir davete konuk olan Serenay Sarıkaya, ince askılı elbisesi ve dore renkte çantası ile ilgi odağı oldu. Maison Valentino imzalı elbise, büyük ilgi gördü.

Markanın Türkiye elçisi olarak katılmış olduğu davet töreninde, markanın global elçilerinden bir diğeri olan Amerikalı oyuncu Priyanka Chopra ile de bir araya gelen Serenay Sarıkaya, ünlü isim ile birlikte objektiflere poz verdi. Gecede Bvlgari’nin yeni koleksiyonu olan Eden the Garden of Wonders of High Jewerly tanıtıldı.

Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Markanın Türkiye elçisi olarak, Paris’te katılmış olduğu davet töreninden görüntüler paylaşan Serenay Sarıkaya, Instagram kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Takipçileri, Sarıkaya’nın güzelliğini öve öve bitiremediler.