Magazin

Oyuncu Aslıhan Güner’den düşman çatlatan evlilik yıldönümü paylaşımı: Sen beni böyle güzel sevmeseydin, ben kendimi sevemezdim!

Doğal güzelliği ile büyüleyen genç oyunculardan olan Aslıhan Güner, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile adeta düşman çatlattı. Dostlarını imrendiren, düşmanlarını hasetlerinden çatlatan paylaşımı ile dakikalar içerisinde sosyal medyanın gündemine düşen Aslıhan Güner, 9 yıllık evliliğini bir video paylaşımı aracılığı ile kutladı.

Ünlü Oyuncudan Danslı Kutlama Paylaşımı!

Show TV’de yayınlanan ve İsmail Demirci ile başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran ünlü güzel Aslıhan Güner, son zamanlarda aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç ile dans ettikleri bir videoyu post olarak paylaşan güzel oyuncu, paylaşımın altına yazdığı not ile evliliklerinin 9’uncu yılını kutladı.

Aşk Dolu Paylaşım!

Instagram hesabından, 9 yıllık eşi Mert Kılıç ile yeşilliklerin içinde dans ederken çekilmiş olan bir videoyu paylaşan oyuncu Aslıhan Güner, videonun romantikliğine yakışır romantik sözler ile takipçilerini duygulandırdı. Güner, paylaşımının altına şu ifadeleri not düştü: “Evliliğimizin 9’uncu yılı her şeyim… Kendi dünyamızda, kendi masalımızda… Her zaman söylediğimi gibi; sen beni böyle güzel sevmeseydin, ben kendimi bu kadar sevemezdim. Seninle uyandığım her sabaha bin şükür ile…”

Yeni Sezonda Ekranlarda Boy Gösterecek!

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi projesinde rol alan oyuncu Aslıhan Güner, nerede ise bir yıldır ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. Yaptığı açıklamalarda eylül sezonunda ekranlara döneceğine dair sinyaller veren Aslıhan Güner’in, nasıl bir projede yer alacağı şimdiden merak konusu oldu. Hayranları, her fırsatta ünlü oyuncuyu özlediklerini dile getirmeye devam ediyorlar.