Magazin

Survivor yarışmacısı milli boksör Adem Kılıçcı, kasten adam yaralama dosyasından beraat etti!

20 yıllık bir spor geçmişine sahip olan ancak vatandaşlar tarafından daha çok, katıldığı Survivor yarışması ile tanınan milli boksör Adem Kılıçcı, geçtiğimiz yıllarda adının karışmış olduğu “kasten adam yaralama” davasından beraat etti. Adem Kılıçcı ile birlikte aynı dosyada sanık olarak yargılanan kişi daha beraat ederken, bir kişi hapis cezasına çarptırıldı.

Gece Kulübünde Kavgaya Karışmıştı!

Şu sıralar Tv8 ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor All Star yarışmasının kadrosunda yer alan ve yarışmada sergilediği üstün performans sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış olan milli boksör Adem Kılıçcı’nın, yaklaşık olarak 3 yıl önce Beşiktaş’ta olan bir gece kulübünde çıkan kavgaya dahil olduğu iddia edilmişti. İddialara göre gece kulübünde oturan bir polisin kafasında şişe kırdığı söylenen milli boksör hakkında yanında 4 arkadaşı ile birlikte suç duyurusunda bulunulmuştu.

Savunmasını Yaptı!

Sanık olarak yargılandığı “kasten adam yaralama” dosyana ilişkin ifadesine başvurulan Adem Kılıçcı, ifadesinde şu ifadelere yer vermişti: “20 yıldır spor yapıyorum. Şampiyonluklarım var. Birini dövecek olsam, bunun için bir şişeye başvurmam. O gün tesadüfen o mekânda idim. Kavganın çıktığını uzaktan gördüm ve ayırmak üzere müdahale ettim. Devletimin polisini dövmem. Ünlü olduğum için direkt olarak tanındım ve dava dosyasında yer aldım.”

Beraat Kararı Verildi!

Adem Kılıçcı ile birlikte 4 sanığın daha yer aldığı dava dosyasına ilişkin karar verildi. Hâkim Adem Kılıçcı’ya ilişkin yeterli delil olmadığını belirterek beraat karar verdi. Ayrıca 3 sanığa ilişkin de ellerinde bir materyal olmamasından ötürü kasten adam yaralama suçundan yargılandıkları dosyada beraat kararı, bir sanığa ise 3 yıllık hapis kararı verildi.