Magazin

Hazal Kaya Ateş Püskürdü! Bergüzar Korel ve Ayşe Arman’a Sert Tepki!

TikTok isimli sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan Mükremin Gezgin, geçtiğimiz aylarda hamile olduğu yönünde paylaşımlar yapmış ve oldukça dikkat çekmişti. Bir trans birey olan Mükremin Gezgin’in bu paylaşımları günden güne daha çok kişiye ulaşırken geçtiğimiz gün hastane odasında kucağında bir bebekle fotoğraf paylaştı. Mükremin Gezgin’in bu paylaşımları bazı ünlü isimlerin eleştirilerinin hedefi oldu. Eleştirilere ise en sert tepki Hazal Kaya’dan geldi.

Son yıllarda gittikçe popülerleşen ve milyonlarca kullanıcısı olan TikTok isimli sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan Mükremin Gezgin, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşım ile en çok konuşulan isimlerde biri olmuştu.

Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Trans bir birey olan Mükremin Gezgin önce hamile olduğunu iddia etmiş ve o yönde paylaşımlar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise bir hastane odasından fotoğraf paylaşan Mükremin Gezgin, kucağında bir bebek tutuyordu. TikTok fenomeninin doğum yaptığını iddia etmesi ile sosyal medya birbirine girdi.

Mükremin Gezgin’in bu paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Fenomen ismi bazı kesimler tarafından komik ve eğlenceli olarak karşılansa da bazı kesimler ise sert tepki gösterdi. Mükremin Gezgin’i eleştirenler arasında ünlü isimler de yer aldı. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve gazeteci Ayşe Arman trans bireye yönelik sert eleştiriler yaptı.

 Ya Başına Bir İş Gelirse?

Ayşe Arman ve Bergüzar Korel gibi isimlerin bu parodi paylaşımı eleştirmesinin üzerine küplere binen Hazal Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yaptı.

Mükremin Gezgin’in insanları güldürmek ve eğlendirmek için içerik ürettiğini söyleyen Hazal Kaya, ünlü isimlerin trans bireyi hedef gösteren eleştirilerine tepki gösterdi. Mükremin Gezgin’in başına bir iş gelmesi durumunda yaptıkları eleştiri ve hedef göstermelerin sorumluluğunu alıp alamayacaklarını sordu.