Magazin

Acun Ilıcalı kimse bilmeyecek dedi ama iddialar gündeme düştü! Survivor Evrim Keklik, o ismin istemesi üzerine evine gönderildi!

Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından yönetilen Survivor yarışması, bu sezon All Star konsepti ile ekranlara geliyor. Geçmiş sezonlarda şampiyon olmuş ve karakteri, performansı, ada yaşantısı ve diğer kişisel özellikleri ile yarışmada iz bırakmış olan isimlerin bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti, şubat ayında başladığı yayın hayatını, önümüzdeki ay sonlandırmak için geri sayıma başladı.

Sona doğru yaklaşırken parkurların zorluk seviyesi artmaya başladı ve yanı sıra dokunulmazlık oyunlarının sayıları arttırıldı. 8 kişinin kalması ile birlikte bireysele dönmeye hazırlanan yarışma, geçtiğimiz hafta Evrim Keklik’in elenmesine şahitlik etti. Anıl, Hikmet ve Nisa ile eleme potasında bulunan ve bu zamana kadar 12 eleme potasından başarı ile çıkan Evrim Keklik’in, son girdiği potada elenmesinin üzerine herkesi şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Konuşulanlara göre Evrim Keklik’in SMS azlığından değil, yapımcıların taleplerinden ötürü yarışmaya veda ettiği iddia edildi.

Evrim Keklik O İsimden Daha Çok Oy Almış!

Geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden ve Nisa ile sarılması esnasında oldukça duygusal anlar yaşayan Evrim Keklik, All Star konseptinde tam 12 eleme potasından çıkmayı başardı. Son girdiği 13’üncü potadan, yarışmacı arkadaşları Nisa, Hikmet ve Anıl’dan daha az SMS alarak çıkmayı başaramayan Evrim Keklik, hayranlarını üzdü. Ancak bugün Keklik’in elenmesine ilişkin bazı iddialar ortaya atılmaya başladı. İddiaya göre Evrim’in Anıl’dan daha çok oy aldı ancak yapımdan birinin isteği üzerine bilerek eve gönderildi.

Evrim’in Gitmesini İsteyen İsim Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde parkur esnasında yapım ekibinden olan ve kısa süre önce hayatını kaybeden Alpay Kazan’ın kardeşi Mustafa Kazan ile bir tartışma yaşayan Evrim’in, son potadan çıkmasına rağmen Mustafa Kazan tarafından gönderildiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı “Kimse Bilmeyecek” Dedi!

Evrim’in elenmesine ilişkin detayı Acun Ilıcalı’nın da bildiği ancak “kimse bilmeyecek” dediği iddia edildi.