Genel

Duyduk Duymadık Demeyin! Disney Plus Erken Üyeliğinin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı! Erken Üyelere Büyük İndirimler Yapıldı!

Dijital yayın platformlarının önde gelen ismi Disney Plus, 14 Haziran tarihi itibarı ile ülkemizdeki yayın hayatına başlayacak. Ülkemizde faaliyeti geçmesi sebebi ile pek çok ünlü isim ile anlaşmalar yapan Disney Plus, Halit Ergenç, Pınar Deniz, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Can Yaman, Hande Erçel, Kerem Bürsin, Buğra Gülsoy gibi isimleri yayınlayacağı projelerin oyuncu kadrosuna kattı. Dev isimlerle büyük prodüksiyonlar yapmayı hedefleyen Disney Plus, platforma erken üye olan aboneleri için benzersiz fırsatlar sundu.

Benzersiz İndirimler Yaptı

Bundan bir ay önce Türkiye’de yayın hayatının başlayacağını ilan eden Disney Plus, dijital yayın yapan platformlarına erken üye olanlar için özel indirimler sundu. Yayına başlayacağı tarih olan 14 Haziran tarihine kadar platforma üye olan ve 26 Haziran 2022 tarihine kadar üyelik ödeme işlemlerini tamamlayan aboneler için indimler yapıldı.

Erken üye olan aboneler için indirimler yapan Disney Plus, yıllık abonelikler için benzersiz bir fırsat sundu. 14 Haziran tarihine kadar Disney Plus üyesi olanlar bir senelik abonelik için 12 ay değil 8 ay boyunca aylık ödeme yapacak. Platforma erken üye olan aboneler için 4 aylık üyelik hediye edilecek.

İndirimlerin Bitmesine Son 3 Gün!

Gerek yayınlayacağı projeler gerek bu projelerde yer alan usta oyuncular, gerekse erken üyelikler için düzenlediği bu indirim kampanyaları olsun Disney Plus çok kısa süre içerisinde binlerce yeni üye kazandı.

Ancak yaklaşık bir aydır devam eden bu erken üyelikler için indirim yapan kampanya sonra ermek üzere. Disney Plus’un benzersiz yapımlarının tadını çıkarmak isteyenlerin vakit geçirmeden platforma abone olması gerekiyor.