Magazin

Survivor’da ifşa olan aşkın kahramanları Sude Burcu ve Mert Öcal, aşklarını tam gaz yaşamaya devam ediyorlar! Şortlu fotoğrafa alevli yanıt, dikkatlerden kaçmadı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor, yarışma konseptinin yanında yarışmacıların özel hayatları ile de gündeme oturmayı başardı. Bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelen yarışmada, Mavi Takım adına yarışan isimlerden birisi 26 yaşındaki tekvandocu ve zumba eğitmeni Sude Burcu, Kırmızı Takım adına yarışan isimlerden birisi ise 39 yaşındaki oyuncu Mert Öcal olmuştu.

Daha önce düzenlenen sezonlarda da ayrı ayrı performans sergilemiş olan Sude Burcu ve Mert Öcal, bu sene aynı konsept altında bir araya geldi. Karşılıklı takımlarda yarışan ikili ile ilgili kısa bir süre sonra bir iddia ortaya atıldı. Gündeme bomba gibi düşen iddiaya göre ikilinin sevgili olduğu ancak Mert’in yarışmaya gelmeden önce yine eski Survivor yarışmacılarından birisi olan Makbule Şakalakoğlu ile bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Yarışmada Yasak Aşk İddiası!

Bu sene şubat ayının başında yeni sezonuna start veren Survivor yarışması, daha ilk haftadan yarışmaları ile değil, özel hayatları ile gündeme gelen yarışmacıları ile gündeme geldi. Karşılıklı takımlarda yarışan Sude Burcu ve Mert Öcal ile ilgili ortaya atılan iddiaya göre ikilinin sevgili oldukları öğrenildi. Ancak bu iddia, bir yasak aşkı temsil ettiği için uzun bir süre boyunca kabul görmedi. Konuşulanlara göre Mert Öcal’ın yarışmadan önce eski Survivor yarışmacılarından olan Makbule Şakalakoğlu ile bir ilişkisi olduğu ortaya atıldı.

Nisa’dan Tepki!

Bu sene Survivor All Star yarışmasında yarışan isimlerden birisi olan Nisa Bölükbaşı, Sude ve Mert arasında yaşanan ilişkiyi öğrenmesinin ardından çılgına döndü. Makbule ile Mert’in sevgili olduğunu, Makbule’nin Mert’i yolcu etmeye geldiği, Mert’in de Makbule’ye “seni seviyorum” dediğini söyleyen Nisa, sinirlerine hâkim olamadı.

İddialar Doğru Çıktı!

Tüm tartışmalara ve Nisa’nın bütün tepkilerine rağmen ikilinin sevgili olduğu doğrulandı. Sevgililer gününde milyonların gözü önünde Sude’ye papatya veren Mert, Sude’ye olan aşkını ilan etmiş oldu. Yarışmadan Sude’den önce elenen Mert, sık sık adada olan sevgilisine destek verdi.

Geçtiğimiz haftalarda adaya veda eden Sude, soluğu sevgilisinin yanında aldı. Şortlu bir fotoğrafını da Instagram hesabından paylaşan Sude’ye, Mert’ten “vay vay vay” yorumu geldi. Öcal, yorumunun sonuna alev emojisi de koydu.