Genel

Aşk-ı Memnu Hayranları Yapımcılara Sesini Duyurdu! Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat Bir Yapımda Tekrar Bir Araya Gelecek!

Kanal D ekranlarında yayınladığı döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisi, üzerinden yıllar geçmiş olsa bile hayranları arasında popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Dizi 12 yıl önce 24 Haziran tarihinde final yapmış, hayranları ise her 24 Haziran’da Bihter karakterinin ölüm yıl dönümü olarak anmaya başlamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat oyunculukları ile diziye damga vurmuş, sevenleri ise ikilinin tekrar buluşacağı günü sabırsızlıkla beklemişti. İşte o gün geldi…

Etkisini Hiç Kaybetmedi!

Türk dizi tarihinin en önemli yapımları arasında yer alan Aşk-ı Memnu, hem sürükleyici konusu hem de zengin oyuncu kadrosu ile yayınladığı döneme damga vurmakla kalmamış 12 yıl sonra bile popülaritesini korumuştu. Özellikle Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un performansı ayakta alkışlanırken, ikilinin bir sonraki yapımı sabırsızlıkla beklenmişti.

Aşkı-ı Memnu hayranları, Kıvanç ve Beren’i bir araya getirmek için ellerine geçen her fırsatta sosyal medya platformları üzerinden bu isteklerini dile getirmişti. Yapımcılar ise bu isteği daha fazla görmezden gelememiş gibi gözüküyor. Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ’un yaptığı açıklamalara göre, iki oyuncu bir projede tekrar bir araya gelecek.

Kıvanç ile Beren Bir Sinema Filminde Bir Araya Gelecek!

Kısa süre önce, stilist Başak Dizer ile olan evliliğinden Kurt Efe ismini verdikleri ilk çocuğunu kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Baba olmanın heyecanını yaşadığı her halinden belli olan Kıvanç Tatlıtuğ, tarifsiz duygular yaşadığını dile getirdi. Kurt Efe’nin sarışın bir bebek olduğunu söyleyen Kıvanç, yüz hatlarını ise annesi Başak’tan aldığını söyledi.

En çok merak edilen konu ise Beren Saat ile tekrar bir yapımda bir araya gelip gelmeyecekleriydi. Kıvanç Tatlıtuğ bu konuya da açıklık getirdi ve birlikte bir sinema projesinde yer alacaklarını söyledi.