Magazin

Nurgül Yeşilçay’dan Ters Köşe! Herkes Bir Sonraki Projesini Merak Ederken, Ünlü Oyuncu Başka Bir Meslekte Şansını Deneyecek!

90’lı yıllarda ekrana gelen İkinci Bahar isimli dizi ile tanıştığımız Nurgül Yeşilçay, o günden bugüne sayısız başarılı projeye imza attı. Türkiye’nin en sevilen, en başarılı ve en tecrübeli oyuncularının başında gelen Nurgül Yeşilçay, şimdiye kadar dizi, sinema ve tiyatro yapımlarında yer aldı ve her alanda sergilediği performansları ile ayakta alkışlandı. Emektar oyuncunun bir sonraki kariyer adımı hayranlarını şaşırttı.

İkinci Bahar’daki başarılı performansının ardından Asmalı Konak ile izleyicilerin karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, bu dizideki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazandı. Yer aldığı yapımlarda isminden sıkça bahsettiren güzel oyuncu, hayat verdiği karakterler ile alkışları topladı.

Son Dizisi Reyting Toplayamadı!

Gülperi isimli dizinin ardından, Son Nefesime Kadar isimli dizi ile Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan Nurgül Yeşilçay, bu yapımdaki istediğini bulamadı. Yeteri kadar ilgi çekmeyen dizi izlenme oranlarında diplerde kaldı ve yayınlanan birkaç bölümün ardından ekranlara veda etti. Ünlü oyuncu, son zamanlarda Afra Saraçoğlu ile birlikte ‘Bir Barda Bir Gece’ isimli oyun ile sahnede kendisini gösteriyor.

Nurgül Yeşilçay’ın hayranlarının son zamanlarda en çok merak ettiği konu ise, güzel oyuncunun ekranlara ne zaman hangi proje ile döneceği oldu. Katıldığı bir davette basın mensupları ile sohbet eden ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hayranlarına sürpriz bir haber vereceğini söyledi.

Kameranın Arkasında Olacak!

Yaz aylarını tatil yaparak geçireceğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, uzun süredir tatil yapmadığını ve bu üç aylık tatil ile bir güzel dinleneceğini sözlerine ekledi. Televizyon ekranlarında bir projede yer almak için ise daha temkinli davranacağının altını çizdi.

Bir sonraki kariyer adımı için ipucu veren Nurgül Yeşilçay, artık kameraların önünde olmanın çok yorucu olmaya başladığını belki de artık kameranın arkasında bir rol üstlenebileceğini söyledi.