Magazin

Televizyon dünyasında görülmemiş karar! TRT 1 Kara Tahta dizisi için verdiği final kararından vazgeçti!

Ana akım medyada yayınlanan tüm dizi projeleri arasında gergin bir reyting savaşı bulunmakta. Aylarca emek verilen, maliyetleri karşılanan birçok yapım birkaç bölümde, istenilen izlenme seviyelerine ulaşamadığı takdirde kısa süre içerisinde filan kararı alabiliyor. Hem emeğe hem de harcanan paraya “yazık” dedirten bu durum, ilgili yapımı beğenen izleyici tarafından da hoş karşılanmıyor.

Televizyon dünyasında yaşanan bu reyting savaşlarına kurban giden yapımlardan birinin de yaklaşık olarak 2 ay önce TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi olduğu öğrenildi. Başrollerinde genç oyuncular Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yer aldığı dizi, belli bir kesim tarafından yakından takip edilse de izlenme oranları, yapım ekibinin istediği seviyelere ulaşamadı. Bunun üzerine dizinin final yapma kararı aldığı ortaya çıktı. Ancak TRT 1 bu kararından dönerek, televizyon dünyasında bir ilke imza atmış oldu.

TRT 1 Dizisi İçin Önce Final Kararı!

Bir süredir ekranlarda boy göstermeyen genç kızların sevgilisi Furkan Andıç, TRT 1’de yayınlanan Kara Tahta dizisi ile ekranlara geri döndü. Son zamanlarda hem güzelliği hem de oyunculuk performansı ile yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner ile partner olan Furkan Andıç, hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak bu heyecan izlenme oranlarına yansımadığı için dizi ile ilgili “erken final” kararı alındı.

Sonra Devam Kararı!

Dizinin izlenme oranlarının düşük olması sebebi ile 10’uncu bölümde ekranlara veda etmesine karar verilen Kara Tahta dizisi, bir ilke imza attı. Önce final yapacağı duyurulan dizi, sonra “devam” kararı ile gündeme geldi.

Remi Açıklama Yapılmadı!

Kulislerden alınan bilgilere göre TRT 1 Kara Tahta dizisine bir şans daha verecek. Ancak bu karar henüz resmi bir açıklama ile duyurulmadı.