Magazin

Disney Plus için geri sayım başladı! Dijital platforma Tarkan konseri ile yangın çıkaracak!

Oyuncu, senarist, yönetmen ve hem kamera önü hem kamera arkası yüzlerce kişi ana akım medyada yayınlanana dizilerin ve diğer programların süre uzunluklarından ve zorlu çalışma şartlarından şikâyet eder hale geldi.  Bu şikayetlere kulak verilmesinin ardından ise dijital platformlar büyük bir çıkış yakaladı. Netflix, Gain TV, Amazon, Blu TV, Exxen gibi platformların büyük yankı uyandırmasının ardından şimdi de Disney Plus için geri sayım başladı.

Bir süredir hazırlığı devam eden ve projeleri bünyesinde toplamaya başlayan Disney Plus, bugün 42 ülke ile eş zamanlı olarak Türkiye’deki yayın hayatına başlıyor. Dijital platformun lansmanı için ise bir rota oluşturuldu. Birçok isim ile anlaşan Disney Plus, lansman gecesi için büyük bombayı patlattı.

Disney Plus’ta Megastar Sürprizi!

Ülkemizde başlayan şarkıcılık kariyerini kısa süre içerisinde ilerleten ve yurtdışına açılan, “Megastar” unvanı ile de sektörde kendine ayrıcalık bir yer edinmiş olan Tarkan, bu akşam gerçekleştirilecek olan Disney Plus lansmanından sahne alacak.

Megastar’a Belgesel Sürprizi!

Edinilen bilgilere göre Disney Plus’ın Megastar Tarkan için bir belgesel hazırlayacağı kaydedildi. Bu kapsam Tarkan’ın verecek olduğu lansman konserinin de kayda alınacağı ve hazırlanacak olan belgeselde konser görüntülerinin de yer alacağı iddia edildi.

Disney Plus Kadrosu İçin Heyecan Dorukta!

Bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, birçok ünlü oyuncuyu, senaristi ve yönetmeni kadrosuna dahil etti. Halit Ergenç, Hande Erçel, Aras Bulut İynemli, Mehmet Günsür, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Can Yaman, Kerem Bursin, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Şevval Sam gibi pek çok oyuncunun dahil olduğu Disney Plus kadrosu, seyirci tarafından heyecan ile bekleniyor.