Magazin

Nisa ile Ogeday Arasındaki Tartışma Sevgili Tartışmasına Benzetildi! Survivor All Star 2022 Yarışmacıları Nisa ile Ogeday Hakkında Yorumlar Yaptı!

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star 2022, yarışmacıların kıyasıya rekabeti kadar aralarındaki kavgalar ve aşklar ile de ön plana çıkıyor. Yarışmanın artık son zamanlarına gelmişken ünlü isimler hakkındaki aşk iddiaları git gide artmaya başlıyor. Özellikle Nisa ile Ogeday’ın sevgili olduğu hem Survivor adasında hem de sosyal medya platformlarında konuşuluyor.

Nisa ile Ogeday Sevgili mi?

Survivor All Star 2022’nin gözde iki yarışmacısı Nisa ile Ogeday’ın birlikte olduğu iddiaları, yarışmanın başladığı ilk günden bu yana en çok konuşulan konuların başında yer alıyor. Bu iki ismin hem adada hem de sosyal medyada sıklıkla sevgili oldukları iddia ediliyor.

Dünyanın en zor yarışması olarak adlandırılan Survivor’da, en merak edilen konuların başında Nisa ile Ogeday arasındakilerin bir arkadaşlık ilişkisi mi yoksa bundan fazlası mı olduğu geliyor. Özellikle son günlerde bu konu ile ilgili daha fazla iddia ortaya atılmaya başlandı. Çünkü eleme potasına giren Nisa, bu durum ile ilgili Ogeday’a yönelik çok ağır eleştiriler yöneltmişti.

Eleme Potasında Olduğu İçin Ogeday’a Yüklendi

Survivor All Star 2022 gönüllüler takımının iki üyesi olan Ogeday ve Nisa’nın birlikteliği, yarışmanın son zamanlarında en çok konuşulan konuların başında geldi. Dört kişi kalan gönüllüler, eleme potasına gitmesi için Nisa’yı aday gösterdi. Nisa bu durum için Ogeday’ı eleştirdi.

Nisa’nın bu durumda iken Ogeday’ı eleştirmesi, ikilinin sevgili olduklarına yönelik düşünceleri iyice güçlendirdi. Survivor adasındaki diğer yarışmacılar ile birlikte sosyal medyada da pek çok kişi bu konu hakkında yorum yaptı.

Adadaki Diğer Yarışmacılar İkilinin Sevgili Olduğunu İma Etti

Tüm bu yaşananların ardından Nagihan ve Batuhan, Nisa ile Ogeday’ın sevgili olduğunu ima eden açıklamalar yaptılar. Batuhan yaptığı yorumlarda, Ogeday’ın kız arkadaşını koruyamadığını ve kız arkadaşını eleme potasında görmek zorunda kaldığını söyledi.

Nagihan ise, eğer aralarında bir ilişki varsa Ogeday’ın Nisa’yı koruyamamasının ilişkilerine zarar vereceğini dile getirdi. Adadaki yarışmacıların bu yönde açıklamalar yapması Nisa ile Ogeday arasında romantik bir ilişki olduğunu kanıtlar nitelikte oldu.