Magazin

Acun Ilıcalı, Survivor’a veda eden Avatar Atakan’ın peşini bırakmadı! Atakan’a servet kazandıracak olan teklif ile yer yerinden oynadı!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sene şubat ayında All Star konsepti ile yayınlanmaya başladı. Geçmiş sezonlara damgasını vuran yarışmacıların bir araya getirilmesi ile oluşturulan All Star konsepti, bu sene de reyting rekorlarını kırmayı başardı.

2022 sezonuna şubat ayının ortasında başlayan ve yaklaşık olarak 3 hafta sonra gerçekleşecek olan final için geri sayıma başlayan Survivor All Star, sona yaklaştıkça şaşırtmaya devam ediyor. Yarışmacılar için hazırlanan zorlu parkurlar ve kazananlar için geliştirilen ödüller kadar eleme geceleri ile de kendinden söz ettirmeyi başaran Survivor All Star, son yaşanan veda ile adeta milyonları şoke etti. Atakan’ın elenmesi üzerine şaşkınlığa uğrayan seyirciler, SMS işinin doğru yapılmadığını ima eden paylaşımlarda bulunurlarken, Avatar hayranlarını sevindiren bir iddia ortaya atıldı.

Avatar Atakan’ın Vedası Acun Ilıcalı’yı Bile Şoke Etti!

2016 yılında katılmış olduğu Survivor’da şampiyon olmayı başaran Avatar Atakan, bu sene de son 9’a kalmayı başarmış ve milyonların şampiyon adayı olarak gösterilmişti. Ancak beklendiği gibi olmadı ve son eleme konseyinde adaya veda eden isim Avatar Atakan oldu. Hem arkadaşlarının hem sosyal medya kullanıcılarının hem de programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın şaşkınlık içerisinde karşıladıkları veda, milyonların hayallerini de suya düşürdü. Ilıcalı “ben bile beklemiyordum” sözleri ile şaşkınlığını dile getirdi.

Acun’dan Atakan’a Yeni Teklif!

Atakan’ın elenmesine şaşıran Acun Ilıcalı’nın, milli boksöre yeni bir teklif ile gittiği iddia edildi. Gündeme gelen söylentilere göre Ilıcalı, Exxen platformunda yayınlanacak olan yeni yarışma programında Atakan’ın da yer almasını istediğini ve bu isteğinin de karşılık gördüğü iddia edildi.

Aylık 100 Bin TL Kazanacak!

İddialara göre Acun Ilıcalı, Avatar Atakan’a yarışmayı kabul etmesi durumunda aylık 100 bin TL ödeyecek.