Magazin

Survivor’dan elenen Sema Aydemir, bombaları patlatmaya devam ediyor! Gece muhabirleri Ayşe’yi almaya geldi, ben engel oldum!

Milli atletlerimizden olan Sema Aydemir’in ekran önü yolculuğu, Survivor yarışmasına katıldıktan sonra farklı bir yöne doğru evrilmeye başladı. Bu sene ile birlikte toplamda 3 kere Survivor’a katılmış olan Sema Aydemir gerek gücü gerek parkurlarda ki hızı gerek ise yarışmacılar ile yaşadığı diyaloglar sayesinde birçok kişi tarafından yakın takibe alındı.

Son katıldığı Survivor yarışmasından sonra kısa bir süreliğine Survivor yorumcusu olarak da ekranlarda boy gösterdi. Güzelliği ile de dikkat çeken Aydemir, All Star konseptinde yaşadığı sakatlıklar ve farklı takımlarda olduğu ikiz kardeşi Seda Ocak ile yaşadığı tartışmalar ile de gündemde ki yerini sürdürmeyi başardı.

Yarışmanın favori kadın yarışmacılarından biri olarak gösterilen Sema Aydemir, geçtiğimiz hafta yapılan eleme sonucunda adaya vedan isim oldu. İkizi Seda’nın elenmesinden sonra oldukça agresifleştiği gözlenen Sema’nın elenmesi, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Sakatlıkları hala devam eden ve Dominik’ten geldikten sonra tedavi altına alınan Sema Aydemir, son günlerde kendisini biraz daha toparladığını belirterek Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başladı. Yarışmaya ilişkin soruları yanıtlayan ve kendi gözlemlerini paylaşan Sema Aydemir, hala yarışmada ki varlığını koruyan Ayşe Yüksel için bazı itiraflarda bulundu. Aydemir’in sözleri, Survivor gündemine bomba gibi düştü.

Sema Aydemir’den Ayşe Yüksel İtirafı!

Yarışmanın sonlarına doğru Ayşe Yüksel ile büyük bir tartışma yaşayan ve Ayşe’nin ağlaması üzerine “ben ağlayamadığım için böyle oluyor” çıkışında bulunan Aydemir, Ayşe’yi destekleyen Survivor izleyicileri tarafından oldukça eleştirilmişti. Tartışmadan sonra araları düzelen ve veda esnasında da herhangi bir sorun kalmadığı izlenimi veren Aydemir, yarışma dönüşünde Ayşe’nin yarışmadan çekilmek istediğine dair itirafta bulundu.

“Gece Muhabirleri Almaya Geldiler!”

Ayşe’nin psikolojik olarak çok yorulduğunu ve yarışmadan çekilme kararı aldığını iddia eden Sema Aydemir, Yüksel’in bu kararını yönetim ile paylaştığını ve karar üzerine gece muhabirlerinin adaya geldiklerini ifade etti.

“Ben Engel Oldum!”

Ayşe’nin yarışmadan ayrılma kararını değiştirmesi konusunda kendisinin etkili olduğunu ifade eden Aydemir, sonrasında da Ayşe’nin performansının yükseldiğini belirtti.