Ekonomi

Vakıfbank kartı olanlar dikkat: 500 TL tanımlanacak!

Vakıfbank, yeni dönemde mevcut müşterilerinin artan harcamalarına karşında harcadıkça kazandıran bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Vakıfbank’tan Harcadıkça Kazandıran Kampanya!

Kamu bankası olmasının sağladığı ayrıcalık ile oldukça avantajlı kredi ve kart kampanyaları düzenlemeyi başaran Vakıfbank, yeni dönemde ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine devam etmelerinden ötürü fahiş fiyatlardan satışa sunulan ürünlere karşın müşterisinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu, geliştirmiş olduğu yeni kampanya ile destekleyen kamu bankası, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan “Sözünle Kazan” kampanyasından yalnızca bireysel müşterilerin yararlanabileceklerine vurgu yapılırken, kampanya kapsamında her ay, toplamda 12 ay boyunca harcama sözü veren tüm müşterilere 500 TL’ye kadar hediye para ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank’ın Sözünle Kazan Kampanyasından Ne Kadar Kazanırım?

Vakıfbank, geliştirmiş olduğu Sözünle Kazan Kampanyası kapsamında kazanılabilecek olan azami hediye para tutarlarını açıkladı. Banka; aylık harcama sözü 1.000 TL olana 50 TL, aylık harcama sözü 1.500 TL olana 75 TL, aylık harcama sözü 2.000 TL olana 100 TL, aylık harcama sözü 3.000 TL olana 150 TL, aylık harcama sözü 5.000 TL olana 250 TL, aylık harcama sözü 7.500 TL olana 375 TL ve aylık harcama sözü 10.000 TL olana 500 TL tutarında hediye para ödemesi yapacağını bildirdi.

Vakıfbank, iki ay üst üste yerine getirilmemiş olan harcama sözleri karşılığında kampanyanın sonlanacağını ve kalan tutarın da borç olarak hesaba yansıtılacağını ifade etti.

Vakıfbank’ın Harcadıkça Kazandıran Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan 500 TL üst limitli Sözünle Kazan kampanyasına mobil uygulama, 444 07 24 numaralı Çağrı Merkezi, internet bankacılığı ve SMS aracılığı ile katılım sağlamak mümkündür. SMS katılımları için kısa mesajın 6635’e gönderilmesi gerekmektedir. Örnek SMS metni ise şu şekildedir: H2500 123456 (Hharcama sözü, kartın son 6 hanesi).