Magazin

Şarkıcı Demet Akalın ile Survivor Nisa Bölükbaşı’nın yıldızı bir türlü barışmıyor! Akalın, Nisa ile ilgili öyle bir yorum yaptı ki ortalık buz kesti!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Survivor, bu sene de reyting rekorları kırmaya devam ediyor. All Star konsepti ile ekranlara gelen yarışma, birbirinden güçlü şampiyonluk adayları ile de oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Hem sade vatandaşlar hem de ünlü isimler tarafından yakından takip edilen yarışmanın devamlı izleyicilerinden biri de Demet Akalın olarak öne çıkıyor.

Her fırsatta Survivor yarışmasını izlerken fotoğraf ve video paylaşan şarkıcı Demet Akalın, paylaşımlarında da kimi desteklediğini, kimi sevmediğini, kime oy attığını tüm çıplaklığı ile takipçilerine gösteriyor. Bu kapsamda bir kadın şampiyonu görmek istediğini de belirten Demet Akalın, yarışmada varlığı devam eden ve aldığı oyların fazlalığı ile hayran kitlesinin ne kadar geniş olduğunu gösteren Nisa Bölükbaşı ile ilgili de bazı yorumlarda bulundu. Akalın’ın yorumu, Nisa’nın hayranlarını çileden çıkardı.

Nisa İçin Şampiyonluk Paylaşımı!

Genç yaşına rağmen sergilediği güçlü performanslar ile adından söz ettirmeyi başaran Nisa Bölükbaşı, ada yaşantısında ki halleri ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda takım olarak kazandıkları bir ödül oyunu sonrasında oldukça yorgun olan ve sonrasında da uykusuz olduğu için yarışmaya çıkmama kararı alan Bölükbaşı hem yarışmacılar hem de izleyiciler tarafından oldukça eleştirilmişti. Nisa’nın sevenleri vertigo hastası olduğuna dikkat çekerek yarışmayı bırakmasının uykusuzluk ile alakalı olmadığını savunsalar da sosyal medya kullanıcıları bu savunmaya olumlu karşılık vermedi.

Nisa’nın yarışmada ki performansına bağlı olarak şampiyon olmasını istediğini ve hak ettiğini belirten bazı sosyal medya kullanıcıları “yolumuz şampiyonluk inşallah” ifadeleri ile Bölükbaşı’na destek verdiler.

Akalın’dan Sert Cevap!

Nisa’nın hayranlarından gelen destek paylaşımlarına sessiz kalamayan Demet Akalın “uyuyarak mı?” paylaşımında bulunarak, Nisa severlerin tepkilerini üzerine çekti.

Geçtiğimiz Sezon Desteklemişti!

Akalın, 2020 sezonunda da yarışmada bulunan Nisa’ya “gönüllerin şampiyonu” yakıştırmasını yapmıştı.