Magazin

Ünlü Oyuncu İspanya’yı Resmen Fethetti! Kerem Bürsin Gelecek Projesini Resmen Açıkladı!

Yer aldığı projelerde başarılı performanslar sergileyen Kerem Bürsin, ününü Türkiye dışına taşımış, özellikle İspanya’da çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. İspanya’da düzenlenen bir etkinliğin davetlisi olan ünlü oyuncu, İspanyol hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Kameraların karşına geçen Kerem Bürsin, bir sonraki projesi ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Kerem Bürsin ve yeni projesinin detayları haberimizde…

Bu aralar sıklıkla İspanya’ya giden Kerem Bürsin, son aylarda üçüncü kez İspanya’ya gitti. Türkiye dışında da pek çok hayranı bulunan ünlü oyuncu, özellikle İspanya’da geniş bir hayran kitlesine sahip. İspanya topraklarına her adım attığında hem hayranlarının hem de basın mensuplarının ilgi odağı olan Kerem Bürsin, İspanya’daki olası projeleri hakkında görüşmeler yapıyor.

Bir Sonraki Projesi Heyecanla Bekleniyordu

Ününün ülkemiz dışına yayılmasının en büyük nedenlerinden biri olan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından yeni bir projede yer almayan Kerem Bürsin’in İspanyol yapımı bir projede yer alacağı iddia ediliyor. Ancak bu durum hakkında hala resmi bir açıklama yapılmadı.

İspanyol gazeteciler ile konuşan Kerem Bürsin, yeni projeleri ile ilgili sessizliğini bozdu. Gelecekteki projeleri hakkında konuşan ünlü oyuncu, temmuz ayı içerisinde bir kez daha İspanya’yı ziyaret edeceğini ve bu kez bir projede yer almak için geleceğini açıkladı.

Kerem Bürsin Gelecekte Yer Alacağı Projeler Hakkında Konuştu

Yer alacağı projede küçük bir rol alacağını ifade eden Kerem Bürsin, hayranları için büyük bir sürprizi olacağını söyledi. İspanya’da yer alacağı projenin henüz bir başlangıç olduğunun altını çizen ünlü oyuncu, çok fazla detay vermesinin mümkün olmadığını ancak yer alacağı bir sonraki projenin Türkiye’de olacağını söyledi.

Metaverse’de faaliyet gösterecek olan Olyverse isimli bir İspanya merkezli girişimin davetlisi olarak İspanya’nın yolunu tutan Kerem Bürsin’e bu etkinlikte Alvaro Morte ve Cayetana Guillen Cuervo gibi ünlü oyuncular da eşlik etti.