Magazin

Yağmur Atacan Instagram hesabı açtı, ortalığı gülmekten kırdı geçirdi! Eşi Pınar Altuğ ile laf dalaşına giren Atacan, BBG evi göndermesinde bulundu!

Son olarak ekranların uzun soluklu dizi projelerinden olan ve üzerinden yıllar geçse de tekrar bölümlerini dahi seyrettiren Doktorlar dizisinde “Hasan” karakterine hayat veren Yağmur Atacan, diziden ayrılmasının ardından kariyer rotasını iş dünyasına çevirdi. Eşi Pınar Altuğ olmasa görüntülenemeyecek olan Yağmur Atacan, sosyal medya hesaplarının da olmaması sebebi ile gizemli bir hayat sürdürmeye devam ediyordu. Ancak işler tersine döndü ve Yağmur Atacan çok direnmesine rağmen Instagram hesabı açtı.

Ailede sosyal medya hesabı olmayan tek kişi olduğunu ve bu duruma daha fazla direnemediğini belirten Yağmur Atacan, sosyal medya hesabını yönetmeyi öğrenirken yaşadığı zorlukları esprili bir dil ile paylaştı. Kısa süre içerisinde takipçisi artan Atacan, eşi Pınar Altuğ’a laf atmayı da ihmal etmedi. Mutlu bir evlilik hayatı süren ünlü ikilinin Instagram hesapları aracılığı ile yaptıkları paylaşımlar, sosyal medya kullanıcılarını güldürmeyi başardı.

Yağmur Atacan’dan İlk Paylaşım!

Oyunculuk hayatını sonlandıran ve iş dünyasında ki varlığını sağlamlaştıran Yağmur Atacan, 14 yıldır ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ ile evli. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen ve eşi Pınar Altuğ’un paylaşımları olmasa yüzünü unutturacak olan Atacan, kendini hatırlatacak bir adım atarak Instagram hesabı açtı. İlk olarak bir selfie paylaşan ve “karıcım sen bunu nasıl yapıyorsun, nasıl çekiyorsun, nasıl emin oluyorsun?” notu yazarak sosyal medyayı kullanma yolunda olduğunu belirten Atacan, ilk paylaşımı ile sosyal medya kullanıcılarını güldürmeyi başardı.

Pınar Altuğ Dalga Geçti!

Eşinin Instagram hesabında post olarak paylaştığı ilk fotoğrafa yorum yapan Pınar Altuğ “böyle yazınca arada yorum gibi kalıyor halbuki fotoğrafın altına yazman lazım” yazarak, Instagram’ı öğrenmeye çalışan eşi ile dalga geçti.

BBG Göndermesi!

Arka arkaya esprili paylaşımlarda bulunan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, sevenlerine keyifli anlar yaşattı. Yağmur Atacan bir paylaşımına “ev BBG evine döndü” yazarak, espri yaptı.