Magazin

Alp Kırşan Sessizliğini Bozdu! Gözüm Parada Değil Diyen Ünlü Sunucu, İstifasından Yıllar Sonra Kameralara Flaş Açıklamalarda Bulundu!

Türkiye’nin en sevilen sunucularının başında gelen Alp Kırşan, uzun süre boyunca Survivor’da sunuculuk yapmış ve istifasıyla hayranlarını şaşkınlığa uğratmıştı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile çok yakın olduğu bilinen Alp Kırşan, seneler sonra ilk defa konuştu. Ünlü sunucunun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Detaylar haberimizde…

2011 yılından beri Acun Medya’nın pek çok yapımında yer alan Alp Kırşan, 2012 yılından beri Survivor isimli yarışma programının sunuculuğu üstleniyordu. 2018 yılında, ani bir karar ile Acun Medya’dan ayrıldığı açıklayan ünlü sunucu, artık ailesi ile daha çok vakit geçirmek istediğini söylemiş ve İstanbul’dan ayrılıp ailesi ile birlikte Bodrum’a yerleşmişti.

Aile Yaşamını Gözlerden Uzak Tutuyor

2014 yılında ünlü oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile dünya evine giren Alp Kırşan, eşine olan sevgisini sık sık dile getirmiş ve büyük bir aşk yaşadıklarını ifade etmişti. Mutlu evliliğinden Efe ve Ata isminde iki erkek çocuğu bulunan Alp Kırşan, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlüler arasında yer alıyor.

6 yıl boyunca Survivor sunuculuğu yapan Alp Kırşan, bu süre boyunca çoğunlukla Dominik’te kalmıştı. Adadan döndüğü bir gün ailesine olan özlemini fark edip ani bir istifa kararı almıştı. Alp Kırşan’ın istifası hayranlarını şaşkınlık içerisinde bırakmıştı.

‘Bodrum’da Değil İstanbul’da Olurdum’

Şimdilerde Bodrum’da ailesi ile çocukları ile birlikte yaşayan Alp Kırşan, bir etkinlikte kameralara flaş açıklamalarda bulundu. Gözünün parada olmadığını söyleyen ünlü sunucu, kendinin mütevazi bir aile ortamında büyüdüğünü ve çocuklarını da aynı şekilde yetiştirmek istediğini söyledi. İddia edildiği gibi paraya çok önem veren birisi olsaydı Bodrum’da değil İstanbul’da yaşayacağını ifade etti.