EkonomiGenel

Yarına kadar başvurunuzu yapın: 150 TL hediye edilecek!

17-20 Haziran tarihleri arası, yalnızca 3 günlük chip para kazanma fırsatı duyuruldu! Buna göre bu tarihler arasında Teknosa’dan yapacağınız alışverişler sonucu 150 TL tutarında chip-para kazanabileceksiniz.

17 -20 Haziran 2022 tarihlerinde Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’dan tek seferde yapacağınız ilk 2500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 150 TL chip-para sunulmaktadır.

Kampanyaya Katılım

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “TEKNOSA” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Kampanyada kazanılan chip-paralar Teknosa.com’da kullanılmamaktadır.

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Juzdan ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.

Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir.

Juzdan ve SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya Dahil Olan ve Olmayan Kartlar

Axess, Wings, Free, Ticari kartlar, Akbank kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.

Bank’O Card Axess chip para kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl veya ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 150 TL chip-para kazanabilir.

Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamında harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-paranın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.