Ekonomi

Kamu Bankalarından Bayrama Özel 30 Bin TL Kredi! Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına göz atıyor. Bayram kredisi kampanyaları ile adından sık sık söz ettiren bankalar içinde Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi kamu bankaları da yer alıyor. Bayram öncesi nakit para ihtiyacı olanlara devlet bankalarından müjdeli haber geldi. En düşük faiz oranları ile bayram kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyenler, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi kampanyalarına başvuruyor.

Ziraat Bankası Bayram Kredisi Faiz Oranı

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların en büyük destekçilerinden biri olan Ziraat Bankası, Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olanlara 30 bin TL destek vereceğini duyurdu. Bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan Ziraat Bankası, en uygun ihtiyaç kredisi veren bankaların başında geliyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.55 olurken 25 bin TL’nin üzerindeki kredi başvurusu için yüzde 1.69 oranıyla nakit desteği sunuluyor.

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, ihtiyaç kredisi kampanyasında maksimum 36 ay vade sunarken, 3 ay erteleme imkanıyla vatandaşları memnun etmeye devam ediyor. Vakıfbank Kurban Bayramı öncesinde 30 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 1.79 faiz oranları olduğu için aylık 417,16 TL taksitlerle geri ödeme yapılabiliyor. Bayram öncesi acil nakit ihtiyacı olanlar Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvuru yapıyor.

Halkbank Bayram Kredisi Faiz Oranı

Acil nakit arayanlara Halkbank’ın bayram kredisi duyurusu geldi. Devlet bankasından düşük faizli kredi çekmek isteyenler için Halkbank bayram kredisinde yüzde 1.79 faiz oranı sunuyor. Böylelikle Halkbank’tan 20 bin TL tutarında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekenler ayda 814,90 TL ödeyerek kredi borçlarını kapatabiliyor.