EkonomiGenel

Elektrik ve doğal gaz faturası ödemesi yapanlar dikkat: Son 3 gün!

Doğal gaz ve elektrik faturası ödeyen herkes için duyuru geldi! Bankanın verdiği talimat sonucunda otomatik fatura ödemelerine özgü iade kampanyası başladı. Buna göre Alternatif Bank, otomatik fatura ödeme talimatlarında 250 TL’ye varan nakit iade fırsatını internet sitesi üzerinden açıkladı.

23 Mayıs – 23 Haziran 2022 tarihleri arasında bireysel vadesiz mevduat TL hesabından verilecek otomatik fatura talimatları için geçerli olacak kampanyanın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz…

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya sadece elektrik ve doğal gaz fatura talimatları dahildir.
Talimat verilecek ilk yeni otomatik fatura talimatı için 100 TL, ikinci fatura talimatı için 250 TL nakit iade kazanımı sağlanacaktır.
Kampanyaya dahil olabilmek için minimum 2.000 TL limit ile açılacak Ekstra Hesap (KMH) sahipliği gerekmektedir.

KAMPANYAYA KATILIM

Kampanyaya katılım için TALIMAT yazılıp 4055’e sms gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya ilk kez verilecek fatura talimatları için geçerlidir.
Kampanya boyunca verilecek fatura talimatları için 30 Haziran 2022 tarihine kadar ilgili faturaların en az 1 kez ödenmiş olması gerekmektedir.
Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir. Talimat verdikten sonra 6 ay içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden, yüklenen nakit iade tutarı geri alınacaktır.
Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları 8 Temmuz 2022 tarihinde yüklenecektir.
Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 250 TL ödül kazanabilir.